Zdravim, potreboval bych poradit. Pocitac pri klasickem spousteni zamrzne a pri spusteni v nouzovem rezimu se zastavi na radce:
multi(0)disk(0)rdsik(0)partition(1)\WINDOWS\system32\DRIVERS\isapnp.sys.
POtřeboval jsem prekopirovat vetsi objem dat,tak jsem HDD napichnul do sveho PC a prekopiroval data. Pote jsem delal antivorovou kontrolu na svem PC a kdyz jsem tam mel uz ten disk projel jsem i ten. Naslo to cca 8 infikaci,tak jsem provedl doporucenou akci. Pak jsem HDD prendal pustil jsem PC a nic. Pravdou je,ze uz pretim PC sotva nabihal,pravdepodobne vlivem nejake nakazi.
Muze mit vymazáni techno infikaci vliv na zablokovani spustei windows? A popripade zdali je moznost to nejak napravit. Jo infikovane slozky byly system32,system volume information a pak dokumenty local settings daneho disku.Diky
WinXP zamrzne pri startu
Re: WinXP zamrzne pri startu
Microsoft ti to vysvětlí přesně.
Potřebujete jinou pomoc při řešení problému ve Windows 10? Stáhněte si soubor Win10-finty.
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Pravděpodobné jsi s infekcí odstranil i uvedený soubor a možná i další. Zkus jej do uvedeného místa nakopírovat z Tvého PC, pokud oba používají stejný OS.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
- MiliNess
- člen BSOD týmu
-
Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
V případě, že bude poškozeno nebo odstraněno více souborů, doporučuji opravnou instalaci Windows.
-každý má svou pravdu a ta se nemusí vždycky shodovat s tvou vlastní
-naše problémy jsou pouze v naší hlavě
-okolní svět není ani dobrý ani špatný, je mu zcela lhostejné, jestli existuješ
-nejdůležitější v životě je láska. Všechno ostatní jsou zbytečnosti
-naše problémy jsou pouze v naší hlavě
-okolní svět není ani dobrý ani špatný, je mu zcela lhostejné, jestli existuješ
-nejdůležitější v životě je láska. Všechno ostatní jsou zbytečnosti
-
- Level 1
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
tak se tu ted s tim hrabu nabootoval jsem z CD dostal se na prikazovy radek, provedl prikaz REn ale pri tom expandu z cd to pise ze nemuze nalezt uvedeny soubor nebo adresar. Kokal jsem jestli mam sparvene prikaz (anglicka veze odkazu co psal Lubos) i jsem dal pres "dir" vypas adresare I386 a uvedeny soubor isapnp.sy_ tam opravdu je,ale nechce se mu, leda ze bych to zkusil jkeste jednou pres muj PC nakopirovat ?
EDIT: Tak se mi to podarilo nakopirovat,chybela tam mezera v prikazu. Rozablil se mi,ale problem pri restartu prat pretrvava a stale se o zasekne pri spousteni v nouzovem rezimu na radce \isapnp.sys. Zkousel jsem postup opakovat jeste jednou,ale se stejnym vysledke,takze reinstal?
EDIT: Tak se mi to podarilo nakopirovat,chybela tam mezera v prikazu. Rozablil se mi,ale problem pri restartu prat pretrvava a stale se o zasekne pri spousteni v nouzovem rezimu na radce \isapnp.sys. Zkousel jsem postup opakovat jeste jednou,ale se stejnym vysledke,takze reinstal?

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Pc někdy při startu nedetekuje dvd mechaniku
od Luk4579 » 30 dub 2025 20:22 » v Problémy s hardwarem - 6
- 7212
-
od Luk4579