Photoshop a Windows 7
-
- člen HW spec týmu
-
Elite Level 12
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Photoshop a Windows 7
Se standardní instalací by určitě neměly být problémy. Vzhledem k tomu, že jde vždy o trial verze, tak se ani nedivím, že nefungují - trial = omezená doba platnosti a produkty se logicky brání dalším instalacím.
Nikdy neříkej, že to nejde, protože se najde někdo, kdo o tom neví a udělá to!
Chcete si nechat sestavit nový počítač?
Chcete si nechat sestavit nový počítač?
Ano, tomu rozumím. Jen nechápu proč to nefunguje když jsem na počítači žádnou trial verzi nikdy předtím neměla. Mělo by to normálně fungovat a po 30 dnech se teprve zablokovat 

Ja pracujem na CS4 aj na CS5 64 bit a inštalácia bola bez problémov. Ovšem používám anglickú verziu.
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Notebook byl již nainstalovanými Win7 ?
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
- mike007
- Master Level 7.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Na sedmičkách mi naprosto v pohodě jde starší verze CS3. U tebe bych viděl problém ten, že instaluješ moc věcí naráz, viz tvůj screen, kde je jasně vidět konflikt (2xphotoshop). Nainstaluj si Ccleaner, vyčisti registry, v Program files/Adobe smaž složku s Photoshopem a restartuj počítač. Poté zkus novou instalaci.
Nejlepší hra je Excel!
• Pravidla fóra PC-help • Jak označit téma za vyřešené
»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»
UPOZORNĚNÍ - můj Skype, Soukromé zprávy či email neslouží jako tech. podpora.
Dotazy pište do fóra. Od toho tu je.
• Pravidla fóra PC-help • Jak označit téma za vyřešené
»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»
UPOZORNĚNÍ - můj Skype, Soukromé zprávy či email neslouží jako tech. podpora.
Dotazy pište do fóra. Od toho tu je.
- Stene
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Mě jede na Win7 v pohodě CS3.. Zkoušel jsem i CS4, ale v té aby se prase vyznalo.
Jinak pánové, trial verze je pouze časově omezená a legální. Trial verze a problém s instalací nemá snad nic společného. Možná bych zkusil počítač pořádně vyčistit, jak už bylo napsáno a tu samou verzi, co stahuješ zkusil na jiný počítač.
Jinak pánové, trial verze je pouze časově omezená a legální. Trial verze a problém s instalací nemá snad nic společného. Možná bych zkusil počítač pořádně vyčistit, jak už bylo napsáno a tu samou verzi, co stahuješ zkusil na jiný počítač.
Děkuju za rady. Zkoušela jsem už všechno. CCleaner snad dvacetkrát, všechny složky s adobe jsem vymazala, trial jsem zatím nikdy neinstalovala ale bohužel bez výsledku. Myslela jsem jestli to není problém kvůli windows ale jak vidím tak ne. Sedmičky jsem měla už předinstalované. Zatím jsem problém vyřešila portable verzí. Na to co potřebuju dodělat doufám postačí. Máte s ní někdo nějaké zkušenosti? Jediný mínus zatím je pomalé načítání.
tááákže...........poradím ti tohle
1. stáhni si ze stránek adobe (je nutná free registrace) trial verzi produktu AP CS5.
http://www.adobe.com/cfusion/tdrc/index ... =photoshop
2. rozbal instalaci přímo do kořenového adresáře disku C třeba do podsložky AP >> C:\AP\<sem rozbal instalační soubory>
3. spusť instalaci dvojklikem na setup.exe a ted nainstaluj...pri instalaci zvol ciste komponentu Adope Photoshop...další moduly neinstaluj
4. a je to
1. stáhni si ze stránek adobe (je nutná free registrace) trial verzi produktu AP CS5.
http://www.adobe.com/cfusion/tdrc/index ... =photoshop
2. rozbal instalaci přímo do kořenového adresáře disku C třeba do podsložky AP >> C:\AP\<sem rozbal instalační soubory>
3. spusť instalaci dvojklikem na setup.exe a ted nainstaluj...pri instalaci zvol ciste komponentu Adope Photoshop...další moduly neinstaluj
4. a je to
„Pracuji na (svobodném) operačním systému (jako koníček, nebude to velké a profesionální jako GNU) pro klony 386(486) AT.“
- tohle napsal do usenetové diskuse Linus Torvalds dne 17. září 1991
NB: Intel Pentium DC, 3GB RAM, Ati Mobility Radeon HD4570, 250GB HDD - Windows 7 + Archlinux
- tohle napsal do usenetové diskuse Linus Torvalds dne 17. září 1991
NB: Intel Pentium DC, 3GB RAM, Ati Mobility Radeon HD4570, 250GB HDD - Windows 7 + Archlinux
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 0
- 1613
-
od d1amond
Zobrazit poslední příspěvek
07 říj 2024 15:28