Vykon pocitace
Vykon pocitace
Zdravim,mam problem, ze mi nelze vyhodnotit vykon pocitace.Pri za dani vyhodnotit tento pocitac mi vyskoci hlaska,index uzivatelskych zkusenosti se systemem windows se pro vas system nepodarilo vypocitat ,nelze zmerit vykon videa.Muzete mi pomoci co mam udelat.Jeste mam,ze index uzivatelskych zkusenosti nebyl dosud nastaven.
-
- člen HW spec týmu
-
Elite Level 12
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Vykon pocitace
Máš systém aktivovaný? Drivery nainstalované?
Popiš podrobně sestavu, těžko tu budem hádat. Ukazuje to na problém grafického adaptéru, zkontroluj grafiku ve správci zařízení - jestli u ní není vykřičník...
Popiš podrobně sestavu, těžko tu budem hádat. Ukazuje to na problém grafického adaptéru, zkontroluj grafiku ve správci zařízení - jestli u ní není vykřičník...
Nikdy neříkej, že to nejde, protože se najde někdo, kdo o tom neví a udělá to!
Chcete si nechat sestavit nový počítač?
Podívej se do správce zařízení ,zda tam někde není vykřičník nebo otazník.
Microsoft přímo uvádí, proč někdy nejde provést toto vyhodnocení:
Napájení z baterie. Systém Windows se automaticky pokusí šetřit energií při napájení pouze baterií. Pokud tedy počítač pracuje v režimu napájení z baterie, nebude vyhodnocení výkonu odpovídat jeho skutečným možnostem. Zapojte počítač do elektrické sítě a poté spusťte vyhodnocení výkonu znovu.
Na disku není dostatek volného místa. Nástroj Windows Experience Index pro vyhodnocení vytvoří na pevném disku testovací soubor. Pokud na disku není dost místa k vytvoření testovacího souboru, nebude možné hodnocení dokončit. K uvolnění místa na disku můžete použít nástroj Vyčištění disku. Další informace naleznete v části Odstranění souborů pomocí programu Vyčištění disku.
Nástroj pro vyhodnocení je již spuštěn. Pokud je nástroj Windows Experience Index pro vyhodnocení výkonu již spuštěn, nelze skóre aktualizovat.
Je použita starší verze ovladače zobrazení. Pokud je v počítači použita starší verze ovladače zobrazení, je možné, že nebudou aktualizována skóre. Další informace naleznete v tématu Aktualizace ovladačů: Doporučené odkazy.
Není k dispozici podpora multimédií. Pokud počítač neobsahuje podporu multimédií, nelze aktualizovat skóre.
Napájení z baterie. Systém Windows se automaticky pokusí šetřit energií při napájení pouze baterií. Pokud tedy počítač pracuje v režimu napájení z baterie, nebude vyhodnocení výkonu odpovídat jeho skutečným možnostem. Zapojte počítač do elektrické sítě a poté spusťte vyhodnocení výkonu znovu.
Na disku není dostatek volného místa. Nástroj Windows Experience Index pro vyhodnocení vytvoří na pevném disku testovací soubor. Pokud na disku není dost místa k vytvoření testovacího souboru, nebude možné hodnocení dokončit. K uvolnění místa na disku můžete použít nástroj Vyčištění disku. Další informace naleznete v části Odstranění souborů pomocí programu Vyčištění disku.
Nástroj pro vyhodnocení je již spuštěn. Pokud je nástroj Windows Experience Index pro vyhodnocení výkonu již spuštěn, nelze skóre aktualizovat.
Je použita starší verze ovladače zobrazení. Pokud je v počítači použita starší verze ovladače zobrazení, je možné, že nebudou aktualizována skóre. Další informace naleznete v tématu Aktualizace ovladačů: Doporučené odkazy.
Není k dispozici podpora multimédií. Pokud počítač neobsahuje podporu multimédií, nelze aktualizovat skóre.
Potřebujete jinou pomoc při řešení problému ve Windows 10? Stáhněte si soubor Win10-finty.
OS: Windows 7 profesional,32-bit.Vykricniky nikde ve spravci nemam.Kdyz dam to vyhodnoceni pocitace tak m i to proste hlasi,to co jsem uz popisoval vyse.
-
- člen HW spec týmu
-
Elite Level 12
- Pohlaví:
- Stav:
Aktualizovat drivery grafiky, laptop připojit na napájení a nastavit nejvyšší výkon.
Tak to mi budes muset pomoct,jak je aktualizovat,jelikoz v aktualizaci,je nemam.Ve spravci zarizeni mi ale fungujou spravne.Kterych driveru grafiky se to tyka?Na napajeni jsem pripojeny,ve schematu napajeni jsem dal vysoky vykon,to jsi myslel?Nevis jak se jmenuje radic pro zvuk,video a hry?Ve spravci mam pod touhle kolonkou High definition Audio.Mozna,ze prave nemam,potrebne graficke radice a adaptery.Graficky adapter mam ATI mobility Radeon HD 2400 XT.OS: Windows 7 profesional, prcoseor Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU T5470 @ 1.60GHz 1.60GHz
-
- člen HW spec týmu
-
Elite Level 12
- Pohlaví:
- Stav:
http://support.amd.com/us/gpudownload/Pages/index.aspx
Tady si stáhni dle parametrů driver.
Jinak ve správci je kolonka Grafické adaptéry, tam bys vidět Ati Radeon HD2400.
Tady si stáhni dle parametrů driver.
Jinak ve správci je kolonka Grafické adaptéry, tam bys vidět Ati Radeon HD2400.
Dělalo mi to samé. Zde na fóru se to nepodařilo vyřešit, ani nikde jinde. Pomohl až reinstall.
Lenovo Legion 5 ( Ryzen 7, RTX3070 140W, 32GB RAM )
Acer Predator G5-793 ( i7 6700HQ, GTX1060 6GB )
Acer Predator G5-793 ( i7 6700HQ, GTX1060 6GB )
-
- člen HW spec týmu
-
Elite Level 12
- Pohlaví:
- Stav:
Je možný, že se něco hádá. Uvidíme.
Tak jsem instaloval ten graficky adapter podle odkazu a porad to same,nelze zmenit vykon videa,index utivatelskych zkusenosti se nedalo pro tento pocitac vypocitat.Mam nainstalovanou Nvidii PhysX a Direct X,nema to na to vliv?V informacich o vykonu a nastroje mam porad,ze index uzivatelskych zkusenosti nebyl dosud nastaven.
-
- člen HW spec týmu
-
Elite Level 12
- Pohlaví:
- Stav:
Ne, teď už je to problém na OS. Takže asi čistá instalace Win.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 12
- 4724
-
od RIKI22