Obnova dat. Vyřešeno
Obnova dat.
Dobrý den, potřebuji obnovit data v souborech. Po instalaci programu Rocket dock, pro lepší přehlednost plochy jsem do tohoto programu přesunul všechny složky s plochy i ty co nebyly zastupci, ale složky vytvořené na ploše. Po kliknutí na složky v tomto programu nebyly načteny, žádne data(fotky, filmy, textové dokumenty) Proto jsem udělal obnovu systému. Složky se v rátily na plochu na původní místo, kde byly, ale již se vnich data nenachází. Poraďte co teď, jak obnovit data? Děkuji.
Re: Obnova dat.
Spěchá děkuji.
Je možné, že bod obnovy se vrátil do doby vytvoření složek, kdy tedy byli prázdné ...
Ve složkách jsou třeba podsložky, ale ty jsou prázdné, ani word, excel, fotky, filmy, tam nejsou. Dal jsem dvakrat obnovit (jednou s dnešním datumem a druhý s minulým týdnem) Složky jsou v počitači cca 2roky. A teď se stratily, ani když dam hledat, tak nic se nenachází.
Mít cokoli na ploše je hazard ... poslední možnost je nejlepší program pro obnovu dat: R - Studio - zachraňovat data na jiný harddisk!!!
Tak bohužel, nic mi to nenašlo. Už vím kde jsem provedl chybu, složky jsem přesunul do pracovní lišty programu RocketDock a posleze jsem všechny složky z plochy vymazal do koše, který jsem vysypal. Proto jsem o ně přišel, ale je dibné, že po obnově systému tam nic není, jenom prázdné složky. Problem je, že to nebylo na mém PC.
Soubory v koši jsou tam také (pokud už nebyli přepsány), ale s nekorektním názvem = podle původního názvu je nepoznáš. Poznáš je až jako obnovené věci, dle jejich obsahu.
X píše:Mít cokoli na ploše je hazard ... [/b]
S tím bych si dovolil nesouhlasit. Proč by to měl být hazard? Složka jako každá jiná.
Moje doporučení zní takto: Vypnout body obnovení a nikdy nepoužíat. Dokumenty a Plochu přesunout na jiný oddíl než je systémový a pravidelně zálohovat, včetěn registrů.
Re: Obnova dat. Vyřešeno
Už bohužel, soubory nejsou. Dík a ponaučení již máme.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Obnova fotek z SD karty, která není vidět v souborovém systému
od simio.simsoft » 01 lis 2024 20:00 » v Problémy s hardwarem - 8
- 3228
-
od Speed_dead