Praskání a sekání zvuku ve Windows 7

Operační systémy Windows z dílny Microsoft a vše kolem nich

Moderátoři: Pic, Mods_senior

jackas4
nováček
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: Praskání a sekání zvuku ve Windows 7

Příspěvekod jackas4 » 31 říj 2010 10:33

udělal jsem všechno znovu vše odinstaloval v NZ a nainstaloval jen ofi z cd a updatnul ........... na oficiálních stránkach creative ovladače na tu kartu už nejsou karta tam ani není uvedena jsou tam jenom novější karty,(nebo to blbě hledám) někde píšou že ta karta není pro w7 že ji nepodporuje.... ale prostě škvrčelo to i přes integrovanou zvukovku takže ikdyby ta karta nešla dobře nainstaloval proč to škvrčí u obou .... jsem z toho už jelen alfacomp.cz (kde jsem to koupil) píšou Hardwarové požadavky Intel® Pentium® III 1GHz, 128MB, Microsoft® Windows® 2000 SP4, Windows® XP SP 2 nebo Windows XP® Pro x64 ......... Vista ani W7 není uvedený .......

myslíte že mi to vyreklamují když jim řeknu že mi správně nepracuje na W7 .jenže se obávám že ikdyž mi dají jinou zvukovku zvuk bude pořád nahovno .....

Reklama
jackas4
nováček
Stav:

Příspěvekod jackas4 » 31 říj 2010 12:05

přehodil jsem kartu blíž ke grafice do slotu a zdá se mi že je to lepší ........ jedu bez ovladačů nejdou už mi ani nainstalovat nevím čím to je píše to pořád .......... setup is unable to detect a supported product on your system please ensure that your product is properly installed before running this setup program...... ale přitom zvukovka tam je daná dobře windows ji nalezl a nainstaloval nějaké zakladní ovladače audigy pro to sám s kterýma to jede líp min to škvrčí už se musím fakt hodně zaposoluchat abych to slyšel ale nemám tu zas nic na kontrolu jako zadny program no nevím zda to nechat tak ted se to aspon dá poslouchat .......

jackas4
nováček
Stav:

Příspěvekod jackas4 » 31 říj 2010 12:48

http://www.jpeg.cz/images/512_Bez_n_zvu.jpg screen s updatem ovladaču je to v pohodě ? no takhle to stahnu nainstaluji a furt nic

X
Elite Level 12.5
Elite Level 12.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod X » 31 říj 2010 15:10

Tak jestli to nepodporovalo Win 7, tak nevím, proč to prodávají a proč jsi to kupoval? Zkusil bych jí vyměnit za podporovaný typ, v tomhle mě Win 7 štve, že nepodporuje starší, ale zcela funkční hardware ... i když za to můžou výrobci hardware.

jackas4
nováček
Stav:

Příspěvekod jackas4 » 31 říj 2010 16:48

může za to creative má mít na stránkach nové ovladače i pro starší zvukovky ke všem windowsům.....

http://files2.europe.creative.com/manua ... 4_0090.exe

tady to je prostě pro tu moji na widows 7 a prostě nechápu

ještě jsem našel tady na foru tuhle reakci takže to je asi jasné D P C....

A ještě jedna zajímavá věc - na mém PC (dualboot W7 a XP) mám zvukovku SB Live! Platinum. Driver pro visty ani pro W7 není a když jsem psal výrobci tak mi sdělil, že W7 bude podporovat řada x-fi a výš
Ale za jímavé je, že W7 detekují tuto kartu jako realtek, zatímco everest ji najde jako creative. Možná se W7 tvrdošíjně snaží o nějaký ovladač, který s tím harwarem nechodí...

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na “Windows 11, 10, 8...”