udělal jsem všechno znovu vše odinstaloval v NZ a nainstaloval jen ofi z cd a updatnul ........... na oficiálních stránkach creative ovladače na tu kartu už nejsou karta tam ani není uvedena jsou tam jenom novější karty,(nebo to blbě hledám) někde píšou že ta karta není pro w7 že ji nepodporuje.... ale prostě škvrčelo to i přes integrovanou zvukovku takže ikdyby ta karta nešla dobře nainstaloval proč to škvrčí u obou .... jsem z toho už jelen alfacomp.cz (kde jsem to koupil) píšou Hardwarové požadavky Intel® Pentium® III 1GHz, 128MB, Microsoft® Windows® 2000 SP4, Windows® XP SP 2 nebo Windows XP® Pro x64 ......... Vista ani W7 není uvedený .......
myslíte že mi to vyreklamují když jim řeknu že mi správně nepracuje na W7 .jenže se obávám že ikdyž mi dají jinou zvukovku zvuk bude pořád nahovno .....
Praskání a sekání zvuku ve Windows 7
Re: Praskání a sekání zvuku ve Windows 7
přehodil jsem kartu blíž ke grafice do slotu a zdá se mi že je to lepší ........ jedu bez ovladačů nejdou už mi ani nainstalovat nevím čím to je píše to pořád .......... setup is unable to detect a supported product on your system please ensure that your product is properly installed before running this setup program...... ale přitom zvukovka tam je daná dobře windows ji nalezl a nainstaloval nějaké zakladní ovladače audigy pro to sám s kterýma to jede líp min to škvrčí už se musím fakt hodně zaposoluchat abych to slyšel ale nemám tu zas nic na kontrolu jako zadny program no nevím zda to nechat tak ted se to aspon dá poslouchat .......
http://www.jpeg.cz/images/512_Bez_n_zvu.jpg screen s updatem ovladaču je to v pohodě ? no takhle to stahnu nainstaluji a furt nic
Tak jestli to nepodporovalo Win 7, tak nevím, proč to prodávají a proč jsi to kupoval? Zkusil bych jí vyměnit za podporovaný typ, v tomhle mě Win 7 štve, že nepodporuje starší, ale zcela funkční hardware ... i když za to můžou výrobci hardware.
může za to creative má mít na stránkach nové ovladače i pro starší zvukovky ke všem windowsům.....
http://files2.europe.creative.com/manua ... 4_0090.exe
tady to je prostě pro tu moji na widows 7 a prostě nechápu
ještě jsem našel tady na foru tuhle reakci takže to je asi jasné D P C....
A ještě jedna zajímavá věc - na mém PC (dualboot W7 a XP) mám zvukovku SB Live! Platinum. Driver pro visty ani pro W7 není a když jsem psal výrobci tak mi sdělil, že W7 bude podporovat řada x-fi a výš
Ale za jímavé je, že W7 detekují tuto kartu jako realtek, zatímco everest ji najde jako creative. Možná se W7 tvrdošíjně snaží o nějaký ovladač, který s tím harwarem nechodí...
http://files2.europe.creative.com/manua ... 4_0090.exe
tady to je prostě pro tu moji na widows 7 a prostě nechápu
ještě jsem našel tady na foru tuhle reakci takže to je asi jasné D P C....
A ještě jedna zajímavá věc - na mém PC (dualboot W7 a XP) mám zvukovku SB Live! Platinum. Driver pro visty ani pro W7 není a když jsem psal výrobci tak mi sdělil, že W7 bude podporovat řada x-fi a výš
Ale za jímavé je, že W7 detekují tuto kartu jako realtek, zatímco everest ji najde jako creative. Možná se W7 tvrdošíjně snaží o nějaký ovladač, který s tím harwarem nechodí...
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 6
- 8020
-
od zeus
Zobrazit poslední příspěvek
05 srp 2024 15:30