Dobrý den,
mám menší problém: Ve Windowsu 7 (Professional) mi nejde smazat složka. Její umístění je "C:\Users\Rodina".
Kdysi jsem na PC vytvořil druhý uživatelský účet s názvem Rodina. Potom jsem ho přejmenoval. Po přejmenování data zůstala v původní složce, i když se uživatel jmenoval jinak. Začalo to trochu blbnout. Občas mě to při přihlášení přihlásilo jako nového uživatele. (Příprava plochy + prázdná plocha s IE...) Po restaru vše zase OK.
Nakonec jsem uživ. účet smazal a vytvořil ho úplně znovu. Data jsem ta překopíroval a vše je OK. Ve složce Users mi ale zůstala složka Rodina. Tento uživatel již ale dávno neexistuje. Složka nejde vymazat. I když ji mažu jako správce, nemám k ní přístup. To nechápu. Několikrát jsem provedl kontrolu systémových souborů (http://technet.idnes.cz/samotne-windows ... ftware_dvr). Vždycky mi to hlásí, že byly nalezeny porušené soubory a že byly úspěšně opraveny. Proč to ale píše pokaždé? Nový PC pravidelně udržuju, tak nechápu, co může být špatně...
Proč složku nemůžu smazat? Když ji otevřu, je prázdná. Po zobrazení skrytých souborů tam vidím složku "AppData". Ve vlastnostech obsahuje přes 1000 složek. Když dám DELETE, napíše mi to, že se maže přes 2 Gb. Potvrdím oprávnění správce atd. a zjistím, že nemám dostatečné oprávnění (VIZ OBR.)
Co s tím? Nemáte s tím někdo zkušenosti?
PS: Předem mockrát díky za odpovědi...
Složka nelze vymazat. Jak na to? Vyřešeno
- defender3
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Složka nelze vymazat. Jak na to?
Máš to tu 2x.
CPU : Intel Core 2 Quad Q9000 2.0 GHz , 1066 MHz FSB ; GK : NVIDIA GeForce GT240M 1024 MB ; HDD : 500 GB ; RAM : 4 ( 2+2 ) GB DDR2 1066 MHz ; OS : Microsoft Windows 7 Ultimate x64 ; MOUSE : Logitech MX518 ; SPEAKERS : Creative fatal1ty HS - 800 ; MOUSEPADS : SteelSeries QcK a RAZER Vespula
Re: Složka nelze vymazat. Jak na to?
Omlouvám se, MAŽU....
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 3284
-
od sasshrek