Dobrý den,
můžu ve Windowsu 7 nastavit pro Zoner Photo Studio (12) prioritu "vyšší než normální"? Na chvilku jsem to zkusil a vše OK, ZPS zrychlilo... Můžu to tak nechat na delší dobu? Nezpůsobí to nestabilitu systému?
Další věc: Když chci nastavit prioritu pro proces Avast, přístup mi byl odepřen. Proč?
Co se stane když vypnu správce úloh a PC, potom ho zase zapnu a spustím ZPS12? Zůstane tam ta vyšší priorita uložená nebo bude zase normální?
Předem díky moc... :)
Nastavení priority procesu Vyřešeno
-
- Pohlaví:
Re: Nastavení priority procesu Vyřešeno
Nastavení priority nevadí, pokud ji nenastavíš na max. (reálný čas). Pak může docházet k nestabilitě systému.
Avast odpírá přístup, protože by něco takového mohl zkusit i virus a to by bylo špatně.
Nespustí. Můžeš zkusit jej nastartovat pomocí příkazu start /x program kde x je priorita (low, hight, normal...) a program je spouštěná aplikace. P0řípadně to dát to dávkového souboru (*.bat).
Avast odpírá přístup, protože by něco takového mohl zkusit i virus a to by bylo špatně.
Nespustí. Můžeš zkusit jej nastartovat pomocí příkazu start /x program kde x je priorita (low, hight, normal...) a program je spouštěná aplikace. P0řípadně to dát to dávkového souboru (*.bat).
Re: Nastavení priority procesu
Na XP byl tento prográmek (XP se mi někdy kousala, když jsem měnil prioritu programu, takže opatrně, i když jsou to Win 7):
Process Tamer 2.02.01 FW 1,4MB tray utilita, která nastavuje prioritu jednotlivých procesů.exe
Process Supervisor 1.69 Beta G SW 836kB automatická korekce procesů v systému pro jeho stabilní běh.zip
Process Tamer 2.02.01 FW 1,4MB tray utilita, která nastavuje prioritu jednotlivých procesů.exe
Process Supervisor 1.69 Beta G SW 836kB automatická korekce procesů v systému pro jeho stabilní běh.zip
Re: Nastavení priority procesu
OK, díky moc...
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 9
- 2961
-
od Fargotroniac