Windows 7 Prof - problém s načítáním sys. Vyřešeno
Windows 7 Prof - problém s načítáním sys.
Vážení, poraďte jak mám vyřešit problém s načítáním systému. Po zapnutí notebooku čekám na přihlášení do systému cca 15-20min., po zadání hesla se do ba spuštění zkrátí na cca 5 - 10 min. Po té počítač běží, dá se říci již v pořádku. Dle TuneUp 2011 se dá říci, že je vše nastavené dobře (viz příloha). Těším se na brzké vyřešení mého problému. Díky.
Windows 10 Home, verze1809, 64 bitový oper.sys.,platforma x64, RAM 8 GB, procesor Intel® Pentium ® CPU B960 @ 2,20GHz.
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Windows 7 Prof - problém s načítáním sys.
Je to legální verze?
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Ano, je.
Windows 10 Home, verze1809, 64 bitový oper.sys.,platforma x64, RAM 8 GB, procesor Intel® Pentium ® CPU B960 @ 2,20GHz.
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Nedělal jsi nějaké speciální úpravy či nastavení? To dělá ihned od instalace, nebo po jaké činnosti? Můžeš tam mít nějakého nezvaného hosta - používáš nějaký antivir a Firewal? Vlož log z programu HiJackThis do stejnojmenné sekce a požádej o pomoc.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Naposledy jsem prováděl celkovou kontrolu programem ESET Smart Security™, v. 4.2.64.12, nová generace technologie NOD32 - Negativní. Vím, že jsem to někdy dělal - log z programu HiJackThis, je to jednoduchý nebudu potřebovat nějaký návod. No já to zkusím, a když mi to nepůjde, poradíš?
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Návod najdeš v té sekci.
Re: Windows 7 Prof - problém s načítáním sys. Vyřešeno
Tak jsem problém vyřešil přeinstalováním systému.
Dnes jsem si zakoupil místo W7 Prof, W7 Home Premium, který mě bohatě stačí, ale nastal problém. Předchozí instalaci provedli v obchodě. Měl jsem v úmyslu zformátovat C:\. Ale dokázal jsem pouze, nainstalovat nový systém, čímž mi vznikl na C:\ nový Windows.old.
Můžu tento odstranit? Je potřeba si něco před smazáním stáhnout?
Nevíte, proč mi nejde nainstalovat čista instalace a zformátovat c:\?
Formátování není možné využít z důvodu, že nevidím žádné disky, pouze to požaduje nainstalování ovladačů, kde je stáhnu?
Neexistuje manuál, s kterým bych dokázal provést čistou instalaci?
Díky
Dnes jsem si zakoupil místo W7 Prof, W7 Home Premium, který mě bohatě stačí, ale nastal problém. Předchozí instalaci provedli v obchodě. Měl jsem v úmyslu zformátovat C:\. Ale dokázal jsem pouze, nainstalovat nový systém, čímž mi vznikl na C:\ nový Windows.old.
Můžu tento odstranit? Je potřeba si něco před smazáním stáhnout?
Nevíte, proč mi nejde nainstalovat čista instalace a zformátovat c:\?
Formátování není možné využít z důvodu, že nevidím žádné disky, pouze to požaduje nainstalování ovladačů, kde je stáhnu?
Neexistuje manuál, s kterým bych dokázal provést čistou instalaci?
Díky
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 7
- 3220
-
od šulda
Zobrazit poslední příspěvek
13 zář 2024 14:18