Dobrý den,
pocitac nelze vyresetovat radne. Pri nabihani se zastavi a zamrzne u displaye od zakladni desky. Pokud pocitac vypnu a zapnu, pak vse funguje jak ma. Nechapu to. Veskere aktualizace, instalace atd jsou timto poslany k sipku. Test pameti dobry. Nevim, zdali to muze byt ovladacem k zakladovce ci neco podobneho. Instaloval jsem W7 64bit a skoncil jsem u prvniho restartu. Ten system tam je k volbe, ale po volbe nasleduje bluescreen a zamrznuti na jiz zminenem screenu zakladni desky. Pres ten druhy system 32bit se dostanu do windows (mam je na jinem disku) a rad bych s tim nejako hybnul. dekuji predem za projevenou ochotu
Pocitac se neumi resetovat
- samael.35
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Pocitac se neumi resetovat
Opíš bližšie zostavu pc....
Naposledy upravil(a) samael.35 dne 04 led 2011 01:05, celkem upraveno 1 x.
samael.35
.....Instaloval jsem W7 64bit
.....druhy system 32bit
procesor?
stlač win logo + pause/break
karta hardware
device manager
rozklikni "processors"
daj alt + printscreen
naštartuj grafický editor /napr. ms paint/
tam - edit - paste - save as
obrazok sem upni ...
.....druhy system 32bit
procesor?
stlač win logo + pause/break
karta hardware
device manager
rozklikni "processors"
daj alt + printscreen
naštartuj grafický editor /napr. ms paint/
tam - edit - paste - save as
obrazok sem upni ...
Naposledy upravil(a) lokkju dne 04 led 2011 01:16, celkem upraveno 1 x.
pig me and the whore
zd GB 880GA-UD3H
ramka 8GB zeppelin, prosla testem je ok
grafika HD 4550 1GB RAM
procesor Phenom II X4 945 3.0
jo a jinac jeste mi dela prechod z rezimu spanku problem......hodi se bluescreen a padne, pak se dostavuje syndrom z puvodniho prispevku
ramka 8GB zeppelin, prosla testem je ok
grafika HD 4550 1GB RAM
procesor Phenom II X4 945 3.0
jo a jinac jeste mi dela prechod z rezimu spanku problem......hodi se bluescreen a padne, pak se dostavuje syndrom z puvodniho prispevku
Jeste jednou dobry den,
potreboval bych pokracovat v psani me diplomky a prosim Vas jeste jednou o radu. Posledni rpispevek byl na tema zobrazeni procesoru. Nevim, jestli mam rovnou vyrazit do kramu reklamovat desku, ale nevim, v cem by to mlo jinac byt. Prijde mi to, jako ze nejde iniciovat proces sosani dat ci jakykoliv prenos a nebo ze zdroj neumi po restartu napajet ostatni casti pc. nevim jak to otestovat, kdyz tedka bezi system ok, ale pri restartu zamrzne. Obcas se stane, ze mi to zamrzne primo ve windowsech.....nechci furt vypinat a zapinat elektriku, si akorat odpalim ramky. diky moc za pomoc
potreboval bych pokracovat v psani me diplomky a prosim Vas jeste jednou o radu. Posledni rpispevek byl na tema zobrazeni procesoru. Nevim, jestli mam rovnou vyrazit do kramu reklamovat desku, ale nevim, v cem by to mlo jinac byt. Prijde mi to, jako ze nejde iniciovat proces sosani dat ci jakykoliv prenos a nebo ze zdroj neumi po restartu napajet ostatni casti pc. nevim jak to otestovat, kdyz tedka bezi system ok, ale pri restartu zamrzne. Obcas se stane, ze mi to zamrzne primo ve windowsech.....nechci furt vypinat a zapinat elektriku, si akorat odpalim ramky. diky moc za pomoc

-
- Pohlaví:
jestli ti jede systém pouze z jednoho disku, tak by to mohlo být i tím diskem. Že z něj nenabootuješ by tomu nasvědčovalo. Zkoušel jsi disk před instalací W7 64b disk naformátovat?
v disku to neni, mam tu tri disky a jede to. ted jsem odpojil ten s tim neodinstalovanym windows a jede to, ale vykazuje to ty same potize, co jsem popsal vyse. ten pc se zasekava, kdy se mu zachce. diky
a zasekava se cim dal casteji
tak se asi priselna to proc to zamrzava, pocitac neumi prejit do rezimu spanku ci hybernace, ale nekdy se zasekne jen tak bezduvodne
a zasekava se cim dal casteji
tak se asi priselna to proc to zamrzava, pocitac neumi prejit do rezimu spanku ci hybernace, ale nekdy se zasekne jen tak bezduvodne
-
- Pohlaví:
V tom případě se nabízí obligátní rada: Zkus jinou desku, pokud máš možnost.
No to asi nepujde. Nejsem shop s hardwarem
))))
zkusel jsem dat bios do savefail default, optimized default, i jsem upgradoval bios pomoci gb utility, ale porad nic. jo zdroj mam eurocase 400W, akorat mi nejde do hlavy, proc se spusti v pohode, ale restartovat nejde.... to je fakt divny
tak problem s prechodem do spanku jsem vyresil tim, ze jsem ho dal nikdy a misto toho jsem nastavil hybernaci, pak to funguje.... ale porad nejde ten restart.

zkusel jsem dat bios do savefail default, optimized default, i jsem upgradoval bios pomoci gb utility, ale porad nic. jo zdroj mam eurocase 400W, akorat mi nejde do hlavy, proc se spusti v pohode, ale restartovat nejde.... to je fakt divny
tak problem s prechodem do spanku jsem vyresil tim, ze jsem ho dal nikdy a misto toho jsem nastavil hybernaci, pak to funguje.... ale porad nejde ten restart.
-
- Pohlaví:
Určitě vyměň ten zdroj ať už v něm je problém nebo ne. Eurocase jsou nebezpečné zdroje, které ti můžou oddělat další komponenty v pc.
muzu se optat, jaky zdroj byste mi tedy doporucil. dekuji mnohokrat
- Orcus
- člen Security týmu
-
Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
Já bych Ti řekl jakej, ale oni by mě pak tady neměli rádi.
Takže řeknu ty co maj rádi
Enermax
Corsair
Seasonic
Takže řeknu ty co maj rádi
Enermax
Corsair
Seasonic
Láska hřeje, ale uhlí je uhlí.
Log z HJT vkládejte do HJT sekce. Je-li moc dlouhý, rozděl jej do více zpráv.
Pár rad k bezpečnosti PC.
Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto, jaro3 a Diallix
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše fórum.

Log z HJT vkládejte do HJT sekce. Je-li moc dlouhý, rozděl jej do více zpráv.
Pár rad k bezpečnosti PC.
Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto, jaro3 a Diallix
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše fórum.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 1968
-
od rykatyka
Zobrazit poslední příspěvek
09 lis 2024 19:17