resetování pc (xp)
resetování pc (xp)
Dobrý den, při pouštění hudby ve windows media player se mi ihned resetuje počítač a už to dělá i u videí na youtube..Začlo mi to dělat ihned po obnovení systému. Nevíte někdo co s tím díky za rady
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: resetování pc (xp)
Můžeš mít v PC nějakého nezvaného hosta. Proč jsi volil bod obnovení? Jaký jsi měl problém.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Problém byl takový, že se mi zasekával kurzor od myši a sekala se hudba.. To vyřešilo právě ono obnovení sytému, ale na úkor resetování pc.
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Jaký máš Windows? Pokud XP mrkni do správce zařízení zda tam nemáš někde "!", nebo "?". Čistíš občas PC třeba programem Ccleaner? Máš antivir?
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Mám windows xp home edition SP3, Ccleaner jsem zkoušel a vše v pořádku ani memtest nic neodhalil. Antivirus mám Nod32 a Antispyware Terminator. A ve správci zařízení mám 2 "!" a to u Multimediální adaptér a řadič jednoduché komunikace pro sběrnici PCI.
Zpět na “Windows 11, 10, 8...”