XP mod Vyřešeno
- liborek
- Level 5.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: XP mod
Brano:No právě jsem chtěl napsat jak si představuješ "obdobný"program u her.Ovšem než jsem dopsal tak jsi dal příspěvek.Ono jde právě o to ,že mu jde o HRY.
Intel Core i7-6700,MB Gigabyte GA-B150-HD3,MSI-GeForce GTX 1070 Gaming X 8G,2 x8GB DD4 2133MHz,Win 10 64bit.
Windows 7Pro,Intel CoreDuo E6750,SAPHIRE RADEON HD 5770 VAPOR-X,RAM 3GB, Gigabyte MB GA-P35-DS4,Corsair 600w.
Windows 7Pro,Intel CoreDuo E6750,SAPHIRE RADEON HD 5770 VAPOR-X,RAM 3GB, Gigabyte MB GA-P35-DS4,Corsair 600w.
Re: XP mod
brano píše:Pravým tlačidlom myši priamo na exe. súbor čo chceš spustiť a v ponuke je možnosť riešiť problémy s kompatibilitou, kliknúť a tam budú potom dve ponuky Skúsiť odporúčané nastavenie a Riešiť problémy. No a ak nezaberie ani jedna, tak stiahnuť niečo iné podobné ale čo podporuje aj W7, ak samozrejme nejde o hru, ktorá ti šla v XP a teraz nejde vo W7.
Pořád mi to nejde tak jak mi to šlo na XP, ale to je jedno, chtěl sem to aspoň zkusit jestli je nějaké řešení a moc děkuju zá vaš čas. Moc díky

--- Doplnění předchozího příspěvku (23 Led 2011 20:37) ---
už sem nato přišel ale moc díky, stačilo mi jen integrovanou grafiku na jinou ve který mi to už šlape

Zpět na “Windows 11, 10, 8...”