Caf, potřeboval bych poradit s přeinstalováním windowsu.
Mám notebook (1900MHz, 2GB ram, accer.) Aktuálně mam nahraný windows XP a předtím sem měl windows 7.
Problém je v tom, že mi na notebooku nejde CD/DVD romka a nemužu se ani přihlásit na uživatele, protože neznám heslo :)
Takže to budu muset nabootovat přes FLASH DISK.
Proto bych potřeboval radu, kde seženu windows a trochu návod jak to nabootovat. (Trochu to už umím)
Děkuju : )
Přeinstalovaní windowsu
-
- Pohlaví:
Re: Přeinstalovaní windowsu
Vítej na PC- Help.
Pokud by sis přečetl pravidla fóra, pak bys věděl že s nelegálními programy zde nepochodíš.
Pokud by sis přečetl pravidla fóra, pak bys věděl že s nelegálními programy zde nepochodíš.
Ok tak to předělávám na legální...
Hodím si legální windows na flashku a jak to pls nabootuju?
Hodím si legální windows na flashku a jak to pls nabootuju?
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Nejprve si ověř, zda notebook umí bootovat z flashky. Zde se mrkni na postup přípravy boot flashki atd. :
http://pctuning.tyden.cz/multimedia/kap ... =1&start=6
http://pctuning.tyden.cz/multimedia/kap ... =1&start=6
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Spíš bude problém v tom, že se nemůžu přihlásit do windowsu. (Neznám heslo na uživatele) 

-
- člen HW spec týmu
-
Elite Level 12
- Pohlaví:
- Stav:
A jak chceš dělat boot flashku bez počítače?? Bylo první vejce nebo slepice...
Stáhni si OPHcrack a nabootuj z něj počítač. Ukáže Ti všechna uživatelská jména a hesla do systému. Potřebuješ k tomu ovšem cizí počítač. Stejně tak si ale na cizím PC vytvoříš boot flash disk, pokud už nechceš přihlášení pod XP.
Stáhni si OPHcrack a nabootuj z něj počítač. Ukáže Ti všechna uživatelská jména a hesla do systému. Potřebuješ k tomu ovšem cizí počítač. Stejně tak si ale na cizím PC vytvoříš boot flash disk, pokud už nechceš přihlášení pod XP.
Nikdy neříkej, že to nejde, protože se najde někdo, kdo o tom neví a udělá to!
Chcete si nechat sestavit nový počítač?
No abych to upřesnil :)
Mám 1x stolní počítač ( z kterého píšu) a 1x notebook (Který chci přeinstalovat)
To že neznám heslo na uživatele není tak uplně pravda... když si vyberu uživatele a chci na nanho přihlasit, tak mi to cosik napíše a prostě mě to nepřihlásí :(
Proto hledám způsob jak to udělat jinak, než se přihlásit :)
Mám 1x stolní počítač ( z kterého píšu) a 1x notebook (Který chci přeinstalovat)
To že neznám heslo na uživatele není tak uplně pravda... když si vyberu uživatele a chci na nanho přihlasit, tak mi to cosik napíše a prostě mě to nepřihlásí :(
Proto hledám způsob jak to udělat jinak, než se přihlásit :)
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Vlož sem text, který to napíše.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
-
- člen HW spec týmu
-
Elite Level 12
- Pohlaví:
- Stav:
sylexer píše:To že neznám heslo na uživatele není tak uplně pravda... když si vyberu uživatele a chci na nanho přihlasit, tak mi to cosik napíše a prostě mě to nepřihlásí
Takže jsme se posunuli. Od toho, že neznáš heslo k tomu, že heslo znáš, ale PC Tě nepřihlásí. Je možné že máš v PC nějakou havěť s pozměněná hesla. Zkus se přihlásit v nouzovém režimu = při startu mačkej F8 a potom vyber z nabídky.
Nikdy neříkej, že to nejde, protože se najde někdo, kdo o tom neví a udělá to!
Zpět na “Windows 11, 10, 8...”