Zdravím všechny. Nastal v mém pc dost velký problém a nevím si už rady. Hrál jsem hru a freezlo se mi to graficky, musel jsem hodit tvrdý restart. Po zapnutí PC se mi objevilo toto:
Systém Windows nenalezl system32/drivers/nvdata.sys ... můžete zkusit opravit spuštěním instalace systému Windows pomocí originálu CD ROM
Opravu stisknete tlačítkem R na první obrazovce.
Prosím poradťe mi nespustí se mi systém, original DVD s OS tam je nic se neděje, mačkám R už od první obrazovky (logo Motherboard) Bios setup a nic. Nevím jakou první obrazovku to myslí. Jsem fakt z toho špatnej, nechápu co se stalo. Vrtal jsem se v ovladačích na grafiku akorát, protože v určitých hrách (gta IV, mafia II) se mi freezují intra...
OS XP 32bit. Za každou radu co mi pomůže budu moc šťastný.
Prosím o pomoc problém s načtením OS
- mmmartin
- Moderátor
-
Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Prosím o pomoc problém s načtením OS
Myslí první obrazovku po nabootování z instalačního DVD. Dává ti tam na výběr několik činností, z nichž Oprava systému (Repair) se volí klávesou R. Nemusíš ji mačkat hned po zapnutí PC, obrazovka se zobrazenými volbami čeká na tvé rozhodnuti.
ASUS Prime Z390-P / Hexa Core Intel core i5 Coffee Lake-S / Gigabyte GeForce GTX 650 Ti / FORTRON BlueStorm Bronze 80PLUS / W 11
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Flash disk-problém s načtením, žádá formátování Příloha(y)
od marekk » 10 lis 2024 10:10 » v Vše ostatní (hw) - 16
- 5425
-
od šulda
Zobrazit poslední příspěvek
10 lis 2024 23:38
-
-
- 18
- 5876
-
od pcmaker