vista vs xp
vista vs xp
Ahojte mohol by mi niekto poradit prosim?Mala som v pocitaci Vindows Vistu ,ale (nebudem popisovat ako)ale ''kamarat mi tam nahodil windows xp home edition a teraz samozrejme neotvorim ziadny z mojich projektov dokumentov nic,no nehovoriac o tom ze som stratila fotky vsetky!!!Viete mi poradit existuje program ktory by mi dane dokumenty previedol do spravneho formatu aby som ich otvorila aj vo Windows xp???Su to dolezite veci do skoly prosim:)dakujem
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: vista vs xp
Dokumenty s OS naprosto nesouvisí. Jakou mají příponu?
Jinak ten kamarád asi bude velký odborník, když nezazálohoval tyto věci.
Jinak ten kamarád asi bude velký odborník, když nezazálohoval tyto věci.
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
No to je teda,to nebola moja iniciativa ale mojho muza!Pozriem pripony :)
- liborek
- Level 5.5
- Pohlaví:
- Stav:
No,ikdyž bych systém neměnil tak bych měl fotky aj. na kterých mi záleží zazálohované i tak. 

Intel Core i7-6700,MB Gigabyte GA-B150-HD3,MSI-GeForce GTX 1070 Gaming X 8G,2 x8GB DD4 2133MHz,Win 10 64bit.
Windows 7Pro,Intel CoreDuo E6750,SAPHIRE RADEON HD 5770 VAPOR-X,RAM 3GB, Gigabyte MB GA-P35-DS4,Corsair 600w.
Windows 7Pro,Intel CoreDuo E6750,SAPHIRE RADEON HD 5770 VAPOR-X,RAM 3GB, Gigabyte MB GA-P35-DS4,Corsair 600w.
Ja viem viem,len ja som jedneo dna proste zistila ze laptop je v oprave!A prisiel mi taky aky je no :(
Zpět na “Windows 11, 10, 8...”