nemluvím z cesty, mluvím z vlastní zkušenosti, bod obnovy jsem nepoužil ani nepamatuju nikomu neradím, aby si ho vypnul, nebo snad ano? já vím, za to můžou ti tři Japonci, co? To Ono Samo každá akce vyvolá reakci (čili následky), nic se neděje jen tak!
"Voda je mokrá, nebe je modrý, ženský mají tajemství."
To máš sice pravdu, pokud není akce vyvolaná např. chybou v softwaru (zprasený zápis do registru, nepodařená aktualizace atd.) To těžko ovlivníš. Když mi řekneš jeden jediný rozumný důvod, proč bych měl obnovu systému vypínat, udělám to taky. Co asi zbyde uživateli ddann, jestli to nemá zapnuto? Zkusit SFC (to myslím neklapne), přeinstalovat nebo ten soft spustit na jiném počítači, např. pomocí processmonitoru monitorovat všechny změny v systému a pak to ručně opravit (dost pracné)
-každý má svou pravdu a ta se nemusí vždycky shodovat s tvou vlastní -naše problémy jsou pouze v naší hlavě -okolní svět není ani dobrý ani špatný, je mu zcela lhostejné, jestli existuješ -nejdůležitější v životě je láska. Všechno ostatní jsou zbytečnosti
tak ještě jednou pro ty, co neumí číst: JÁ NIKOMU NEŘÍKÁM, AŤ SI VYPNE BODY OBNOVY jen jsem poukazoval na to, že pokud něco nedělám jako každej druhej, nemusím být hned divnej (neslovíčkařte)
"Voda je mokrá, nebe je modrý, ženský mají tajemství."
Před pár dny jsem nainstaloval aktualizace, které mi způsobily problémy se softwarem, který do té doby mnoho let bez problémů fungoval.
Zkusil jsem vše vrátit pomocí bodu obnovy, ale Windows vždy hlásily, že se to nepovedlo.
Dalším krokem bylo...
Poslední příspěvek
Skúsil si to aj cez PowerShell ? Ak si ho spustíš,ako Správca a vložíš príkaz : wmic qfe list brief /format:table , zobrazia sa nainštalované aktualizácie?
protože už přes 20 let dělám webové stránky mapující historii a osudy unikátních lokomotiv ( ), mám doma několik TB fotografií asi tisícovky autorů. Data si pravidelně různě zálohuju, ale v poslední době jsem našel několik jednotek případů,...
Poslední příspěvek
nějaké info je tady:
a tady starý info:
Navedlo mě to až sem, stáhnul jsem ho, ale kontroluje jen videa. Nevím jak nastavit -jpg. Dejte vědět komu by šlo nastavit -jpg. Hodilo by se mi to taky.
Zdravím, sháním program/přehravač videa, ve kterém bych byl schopen při pozastavení videa do něj kreslit, něco jako elektronická tužka, co používají ve studiu při hokeji.
Díky za rady.
Poslední příspěvek
Epicpen je přesně to co hledám. Free verze bohatě stačí, naprostá pecka.
Díky moc všem za tipy.