Sekání her na Win7

Operační systémy Windows z dílny Microsoft a vše kolem nich

Moderátoři: Pic, Mods_senior

Ox92
nováček
Pohlaví: Muž
Stav:

Sekání her na Win7

Příspěvekod Ox92 » 01 kvě 2011 13:31

Zdravim.
Mám problém s chodem her. Nainstaloval jsem si hru (Portal 2) a vždycky chodí pár prvních minut úplně nádherně, ale po nějaký chvíli se šíleně zaseká a jediný co pomůže je shodit to do Windows a hru zase nahodit. Pak to zase běží pěkně pár minut a po chvíli se to zase sekne. Už jsem zkoušel měnit kompatibilitu a nepomohlo to. Stejně tak jsem aktualizoval všechny ovladače a instalaci hry ještě předcházel reinstal OS. Takže v tomhle podle mě problém nebude. Každopádně mě napadlo podívat se na nastavení virtuální paměti a strankovácích souborů. Nastavil jsem větší hodnotu strankovacího souboru a nastavil jsem maximální využití RAM. A hra chodila nádherně bez jedinýho problému a rozhodně dýl než předtim. Jenže po nějaký době se hra stejně zasekala a pomohlo zase schození do windows a to zase jenom na chvilinku. Přijde mi jako kdyby zvětšení stránkovacího souboru pomohlo, ale pamět se následně nijak "nepročištovala". Jinak tento problém mám i u jiných her. A nic dlouhodobě nepomáhá, prosim o radu, jsem fakt zoufalej :D :|
Jinak ještě dodám,že mám notebook od Dellu a tady přidám ještě podrobnější info

MS windows 7 home premium - 64 bit
Intel core i3 CPU M 330 @ 2.13 GHz, 4,0 GB RAM, Intel Graphic Media Accelerator HD

Reklama
  • Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • sekání, trhání CS2...
    od Elbeckho » 06 úno 2025 20:40 » v Hry
    1
    3209
    od Mety Zobrazit poslední příspěvek
    15 úno 2025 09:57

Zpět na “Windows 11, 10, 8...”