Win7 se probouzejí z režimu spánku, sotva do něho přejdou.* Vyřešeno
Re: Win7 se probouzejí z režimu spánku, sotva do něho přejdo
Jak říkám, když myš odpojím, tak spánek funguje ... takže i ty 2 GB musí stačit ...
v biosu by melo bejt neco jako "usb device wakeup S3 blabla" proste ze usb zarizeni muzou probouzet pc tak to vypni.
Just Fucking Google It!
memphisto píše:2 GB je sakra málo... V XP chce režim spánku po mně 3,5 GB
Režim spánku by měl chtít tolik diskového prostoru, kolik je ramky, ale nechce ho dynamicky. Jakmile se režim spánku povolí, Windows (alespoň v XP to tak je) si v rootu céčka vytvoří skrytý systémový soubor hiberfil.sys a je to. Ten soubor tam pak je stabilně a jeho velikost se nemění. Proto už Windows další volné místo pro režim spánku nepotřebují.
- Než položíte dotaz, nejprve se ptejte strejdy Gůůgla.
- Výňatek z pravidel fóra PC-HELP:
- Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
- Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
- Mýliti se je Myloš.
petaq píše:v biosu by melo bejt neco jako "usb device wakeup S3 blabla" proste ze usb zarizeni muzou probouzet pc tak to vypni.
Jojo, když jsem se do biosu koukal, tak tam S3 nastavený bylo. Až se dostanu k PC, tak se na to podívám ...
- MiliNess
- člen BSOD týmu
-
Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
-každý má svou pravdu a ta se nemusí vždycky shodovat s tvou vlastní
-naše problémy jsou pouze v naší hlavě
-okolní svět není ani dobrý ani špatný, je mu zcela lhostejné, jestli existuješ
-nejdůležitější v životě je láska. Všechno ostatní jsou zbytečnosti
-naše problémy jsou pouze v naší hlavě
-okolní svět není ani dobrý ani špatný, je mu zcela lhostejné, jestli existuješ
-nejdůležitější v životě je láska. Všechno ostatní jsou zbytečnosti
Re: Win7 se probouzejí z režimu spánku, sotva do něho přejdo Vyřešeno
Nevim, jak se to povedlo, ale něco zabralo - v biosu jsem nechal S3, na výběr bylo ještě tuším S1, ale to by na to dle mě nemělo mít vliv ...
Na tom odkazu od MiliNess jsem to pročítal už dřív - vyzkoušel jsem ty rady od Microsoftu a pohrál si v příkazovým řádku, měli tam chybu v příkazu, ale dostal jsem se přes to - vypsalo mi to zařízení, které mohou probouzet PC, ale zakázat už mi nefungovalo ... teď jsem jen tak přepnul PC do režimu spánku a záhadně to funguje ...
Na tom odkazu od MiliNess jsem to pročítal už dřív - vyzkoušel jsem ty rady od Microsoftu a pohrál si v příkazovým řádku, měli tam chybu v příkazu, ale dostal jsem se přes to - vypsalo mi to zařízení, které mohou probouzet PC, ale zakázat už mi nefungovalo ... teď jsem jen tak přepnul PC do režimu spánku a záhadně to funguje ...
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 7
- 7657
-
od StOrKcZ
Zobrazit poslední příspěvek
26 úno 2025 18:52