Zdravím, mám přenosný disk WD2500ME. Na stránkách výrobce jsem nenašel žádný ovladač, podpora je jenom pro Vistu a nižší systémy.
Po zapojení do USB (pro ostatní zařízení je USB funkční) disk sice svítí, ale ani se nerozjede. Na jiném PC se systémem Windows 2000 se sám nainstaloval a bezchybně funguje.
Nechce se mě instalovat staré XP (na kterých disk jel bez problémů) jenom kvůli tomuto disku, není možnost ho zprovoznit na W7? Dík za odpověd
přenosný WD disk nejde pod W7
-
- Level 1.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
přenosný WD disk nejde pod W7
CPU: Intel i3 3220, GPU: AMD Radeon 7790, Paměť: 4GB RAM DDR3
Re: přenosný WD disk nejde pod W7
Hledal jsem na internetu a co jsem akorát našel, že to jde do Vist, jak jsi psal. Pokud máš lepší edici Windows 7, můžes to zkusit pod XP Mode. Jinak to vypadá špatně.. Zkus ještě zapojit disk do jiného USB, popřípadě s jiným kabelem (což, ale pokud je to v ovladači bude stejně na hov..). V nejhorším bys musel disk vyndat z boxu a připojit natvrdo do SATA na desce.
-
- Level 1.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Mám takový malý disk, nevím jestli to vůbec jde vydělat a zapojit přimo. Jestli to nejde jenom u těch velkých.
Všechny uvedené možnosti jsem zkoušel. XPmode pracuje na způsobu VirtualPC? Protože ten disk právě potřebuju pro nahrávání videa ze hry, takže bych ho musel mít přímo přístupný ve Windows 7 kde hra jede.
Všechny uvedené možnosti jsem zkoušel. XPmode pracuje na způsobu VirtualPC? Protože ten disk právě potřebuju pro nahrávání videa ze hry, takže bych ho musel mít přímo přístupný ve Windows 7 kde hra jede.
CPU: Intel i3 3220, GPU: AMD Radeon 7790, Paměť: 4GB RAM DDR3
Mělo by to jít jen máš místo 3.5">2.5". Pro nahrávání z her by to bylo určitě lepší, mít disk zapojený rovnou do SATA. VirtualPC bys mohl použít místo XP Mode, ale nevím, jestli jde zařízení z Virtual PC sdílet do Windows 7.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 5
- 1249
-
od mmmartin
Zobrazit poslední příspěvek
05 čer 2025 17:42