Zdravím,
poraďte,
windows nenaběhne, chybová hláška : ntoskrln.exe (tento soubor chybí v systému) dále windows nenajede....
Otázka: jak obnovit systém (zkoušel jsem recovery Windows VISTA a nic...)
potřebuji zjistit S/N Windows VISTA....
předem dík za info
DAWE
Obnova(oprava) win VISTA pro zjištění S/N
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Obnova(oprava) win VISTA pro zjištění S/N
Co konkrétně se ti na recovery nepodařilo?
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
co se mi nepodarilo????
napsalo to ze bod obnovy nebo resp. soubor obnovy windows je poskozen, takze ani k oprave nedoslo...
__________________________________________________________________________________
po spusteni recowery a naslednem restartu windows opet ukazala chybova hlaska:
... windows failed start
file: ntoskrnl.exe
status: 0xc0000098
info: windows failed to load because a required file is missing, or corrupt
... a kdyz sem spostil opravu windows znovu tak, nabehla chybova hlaska : 0x80070570
....naslo to chybu ze byl poskozen soubor ntoskrnl.exe
...jde o to ze potrebuju to s/n tech windows jinac bych to neresil a disk naformatoval...
... jeste sem premyslel... jestli neexistuje zpusob jak seriova cislo s windows vytahnout aniz bych musel tuto instalaci windows opravovat ci davat do kupy...
napsalo to ze bod obnovy nebo resp. soubor obnovy windows je poskozen, takze ani k oprave nedoslo...
__________________________________________________________________________________
po spusteni recowery a naslednem restartu windows opet ukazala chybova hlaska:
... windows failed start
file: ntoskrnl.exe
status: 0xc0000098
info: windows failed to load because a required file is missing, or corrupt
... a kdyz sem spostil opravu windows znovu tak, nabehla chybova hlaska : 0x80070570
....naslo to chybu ze byl poskozen soubor ntoskrnl.exe
...jde o to ze potrebuju to s/n tech windows jinac bych to neresil a disk naformatoval...
... jeste sem premyslel... jestli neexistuje zpusob jak seriova cislo s windows vytahnout aniz bych musel tuto instalaci windows opravovat ci davat do kupy...
Naposledy upravil(a) calad dne 23 kvě 2011 15:01, celkem upraveno 1 x.
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
PK bývá na štítku nalepeném na šasi
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
štítek byl zcizen zničen.... nemůžu jej najít...
tak jsem chtěl opravit visty a pomoci programu pro zjištění S/n si jej nechat vygenerovat...
....našel jsem stránky, na kterých řeší podobný problém...ale vše jsem zkoušel a nic nezabralo....
odkaz: http://social.technet.microsoft.com/forums/en-US/itprovistasp/thread/4dc56ab0-3db9-4ff0-b156-864394fe6c04/
tak jsem chtěl opravit visty a pomoci programu pro zjištění S/n si jej nechat vygenerovat...
....našel jsem stránky, na kterých řeší podobný problém...ale vše jsem zkoušel a nic nezabralo....
odkaz: http://social.technet.microsoft.com/forums/en-US/itprovistasp/thread/4dc56ab0-3db9-4ff0-b156-864394fe6c04/
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 8
- 3271
-
od sabrik
Zobrazit poslední příspěvek
06 pro 2024 15:35
-
-
Oprava, servis Iphone 11, 14 Pro
od amirinda » 04 kvě 2025 10:00 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 2
- 1607
-
od peta501
04 kvě 2025 16:39
-
-
- 11
- 5785
-
od Turion
01 dub 2025 16:10
-
-
Herní PC okolo 20k OPRAVA link košíku Příloha(y)
od Samlitt » 02 dub 2025 20:52 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 5
- 1951
-
od mmmartin
03 dub 2025 20:50
-
-
-
Obnova fotek z SD karty, která není vidět v souborovém systému
od simio.simsoft » 01 lis 2024 20:00 » v Problémy s hardwarem - 8
- 3239