Grub , win7 uz nenajede
Grub , win7 uz nenajede
Dobrý den,znicehonic se mi objevil grub v pc aniž bych věděl co to je.hodilo to error 13:invalid or unsupported executable format a uz se nestane nic,krom cervene tabulky grubu. Jsem tu prez iPhone a nechápu jak se mi ten program dostal vůbec do pc.děkuju aspoň za nějakou možnou pomoc.
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Grub , win7 uz nenajede
Grub je zavaděč linuxu. Instaloval jsi linux?
Stačí nabootvat CD Windows a z příkazové řádky v konzoli pro zotavení udělat příkazy fixboot a fixmbr
Stačí nabootvat CD Windows a z příkazové řádky v konzoli pro zotavení udělat příkazy fixboot a fixmbr
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
-
- Pohlaví:
grub je tuším zavaděč linuxu (ubuntu?). Nabootuj z dvd win 7 a místo instalace zvol opravit. Win7 si zaváděcí sektor opraví sám.
Uz mám cd,oprava píse ze nemám kompitabilni verzi,jak se doklikam k prokazovemu radku?a mám napsat jen ciste tyto dvě slova?repair mi tudiz nepomohl :(
--- Doplnění předchozího příspěvku (24 Kvě 2011 17:05) ---
Pri shift a f10 Nevim jestli je to spravna,tak mi to píse is not recognized as an internal or external command,operable program or batch file.
--- Doplnění předchozího příspěvku (24 Kvě 2011 17:05) ---
Pri shift a f10 Nevim jestli je to spravna,tak mi to píse is not recognized as an internal or external command,operable program or batch file.
-
- Pohlaví:
pokud se dostaneš do příkazového řádku můžeš zkusit:
BootRec.exe /fixmbr
BootRec.exe /FixBoot
a snad ještě
BootRec.exe /RebuildBcd
BootRec.exe /fixmbr
BootRec.exe /FixBoot
a snad ještě
BootRec.exe /RebuildBcd
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Po nastavování frekvence RAM nenajede PC Příloha(y)
od Jirka88 » 16 zář 2024 18:28 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 4
- 2008
-
od Jirka88
Zobrazit poslední příspěvek
16 zář 2024 20:57
-
Zpět na “Windows 11, 10, 8...”