Modrá obrazovka
Modrá obrazovka
Ahoj, mám trochu problém s počítačem a jelikož tomu nerozumím, nevím jak si poradit. jednoho dne se mi prostě sekl a při restartu naskočila modrá obrazovka, potom to ale nešlo spustit v normálním režimu ani v poslední funkční konfiguraci, vždycky tam znovu naskočila modrá obrazovka, nouzovým režimu to sice jde, ale nefunguje tam obnova systému, že prej to jde jen v normálním režimu.. poslední věc, co se na počítči dělalo, byla profesionální instalace webkamery Logitech mojí mamkou (takže ne profesionální) a instalace hry The Sims.. tu hru sem odinstalovala pro jistotu ale nepomohlo to, a ta webka.. no hlásí mi to upozornění na tom USB device, ale nemůžu to aktualizovat protože to prý neprošlo nějakým testem (přitom je to origoš od prodejce), tak sem si řekla že to teda zkusím odinstalovat, ale to mi šlo jen na půl, respektive, ten program se tvářil že se odinstalovává, ale furt tam straší.. tak nevím co s tím.. může mi někdo poradit? může mi někdo poradit krok za krokem aby to zvládla i holka?
Re: Modrá obrazovka
spusti PC v nudzovom rezime, a preskenuj ho antivirom..ak ti nic nenajde, tak hod BIOS na defaultne nastavenia...ak ani to nepomoze, tak by som vypol PC, vybral na cca 10 minut baterku z dosky, znova ju tam strcil, zapol PC..ak ani to nepomoze, chod to nudzoveho rezimu, zalohuj si data ktore chces, a reinstal windowsu - ak nepomoze ani to, tak je chyba v HW..kludne sa pytaj, ak by si volaco z toho nevedela, ale na tvojom mieste by som este pockal na skusenejsich uzivatelov, napr. d1amond, Zbeky, ti ti skor poradia. Ja som iba napisal, co by som robil ja 

► Zobrazit spoiler
- Orcus
- člen Security týmu
-
Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
Bude zbytečný:
- resetovat BIOS (pokud se v něm nic neměnilo tak není důvod).
- Vyndávat baterku - je to to samý jako resetovat BIOS - říká se tomu Clear CMOS. Navíc většina desek má už dneska "zkratovací" piny, který se spojej jumperem a baterka se ani nemusí vyndávat.
Nouzák bych zkusil určitě, otestovat AV programem nebude na škodu. Každopádně pokud ta BSOD vznikla po instalaci webky, která ještě ke všemu hlásila nekompatibilní ovladač, tak ta bude nejspíš příčinou. Takže jde-li to tak vykopat ovladače od tý kamery. Na odebrání toho programu od kamery zkus třeba RevoUninstaller.
Můžeš taky upnout soubory z C:\Windows\Minidumps, třeba na ulozto.cz , dát sem odkaz a doufat, že sem zabloudi někdo, kdo dumpům rozumí:)) Reinstall Windowsů bych viděl až jako poslední řešení:)
- resetovat BIOS (pokud se v něm nic neměnilo tak není důvod).
- Vyndávat baterku - je to to samý jako resetovat BIOS - říká se tomu Clear CMOS. Navíc většina desek má už dneska "zkratovací" piny, který se spojej jumperem a baterka se ani nemusí vyndávat.
Nouzák bych zkusil určitě, otestovat AV programem nebude na škodu. Každopádně pokud ta BSOD vznikla po instalaci webky, která ještě ke všemu hlásila nekompatibilní ovladač, tak ta bude nejspíš příčinou. Takže jde-li to tak vykopat ovladače od tý kamery. Na odebrání toho programu od kamery zkus třeba RevoUninstaller.
Můžeš taky upnout soubory z C:\Windows\Minidumps, třeba na ulozto.cz , dát sem odkaz a doufat, že sem zabloudi někdo, kdo dumpům rozumí:)) Reinstall Windowsů bych viděl až jako poslední řešení:)
Láska hřeje, ale uhlí je uhlí.
Log z HJT vkládejte do HJT sekce. Je-li moc dlouhý, rozděl jej do více zpráv.
Pár rad k bezpečnosti PC.
Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto, jaro3 a Diallix
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše fórum.

Mě to v notebooku včera taky neskačilo, ale poslední funkční konfigurace mi šla, a do teď to jde v pohodě, zapínání, atd.
Nevím ale, co ty chyby znamenají, v čem je chyba, nebo něco.. pokud by byl někdo tak hodný, a napsal to sem, určitě by zakladatel tohoto tématu, já i jiní uživatelé byli rádi :-)
Nevím ale, co ty chyby znamenají, v čem je chyba, nebo něco.. pokud by byl někdo tak hodný, a napsal to sem, určitě by zakladatel tohoto tématu, já i jiní uživatelé byli rádi :-)
- Orcus
- člen Security týmu
-
Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
Na BSOD není jednotný řešení, který vždycky zabere.... většinou se jedná o různý chyby (poškozený HW, konflikt ovladaču, atd.) :)
Láska hřeje, ale uhlí je uhlí.

- MiliNess
- člen BSOD týmu
-
Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
Dumpy ze složky Windows\Minidump na http://www.leteckaposta.cz a podíváme se.
To xarinka: zřejmě bude třeba vyřadit ovladač webovky buď editací registru nebo odinstalováním ovladače ve správci zařízení, v nouzovém režimu.
O jaký operační systém se vlastně jedná?
To xarinka: zřejmě bude třeba vyřadit ovladač webovky buď editací registru nebo odinstalováním ovladače ve správci zařízení, v nouzovém režimu.
O jaký operační systém se vlastně jedná?
-každý má svou pravdu a ta se nemusí vždycky shodovat s tvou vlastní
-naše problémy jsou pouze v naší hlavě
-okolní svět není ani dobrý ani špatný, je mu zcela lhostejné, jestli existuješ
-nejdůležitější v životě je láska. Všechno ostatní jsou zbytečnosti
-naše problémy jsou pouze v naší hlavě
-okolní svět není ani dobrý ani špatný, je mu zcela lhostejné, jestli existuješ
-nejdůležitější v životě je láska. Všechno ostatní jsou zbytečnosti
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Přepnutí na D.O.C.P = modrá smrt Příloha(y)
od Pedrossos » 12 lis 2024 03:09 » v Problémy s hardwarem - 5
- 2240
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
12 lis 2024 21:29
-
-
- 5
- 4285
-
od mmmartin