Heil!
přešel jsem před týdnem z win XP na Win 7 64 - nestěžuji si na ně ovšem praská mi zvuk. Vím že se to zde už řešilo ovšem můj problém se od jiných liší v tom, že mi zvuk nepraská během přehrávání zvuků (ať už ve filmech, mp3 či hrách) ale těsně před jejich spuštěním. A v mém případě se nejedná o zvukovku Sound Blaster.
Čili když chci spustit například mp3 tak jakmile kliknu na ikonku následuje "lup" a asi 1s "lag" (počítač nereaguje) pak vše hraje OK (včetně beden 5+1). Dělá to jen při načítání zvuku a to i u her a filmů. Dokonce to někdy lagne a lupne i když winy udělají nějaký zvuk (například informační okno etc)
Samotný zvuk při přehrávání je jinak OK a 5.1 taktéž funguje v pořádku.
Desku mám:
Asus M2N-E nForce570Ultra - zvukovka integrovaná SoundMAX Integrated Digital HDAudio.
Ještě dodám, že ve WIN XP ni nelupalo, a dělá to i když zapojím místo beden sluchátka - čili bednami to také není.
Windows 7 - praskání zvuku s lagem
Re: Windows 7 - praskání zvuku s lagem
neco podoneho se mi taky stalo, kdyz jsem presel z xpcek stahl jsem ovladace ze stranek a uz to jede v pohode
- Kein
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Windows 7 - praskání zvuku s lagem
Nemáte někdo nějaký tip na www, kde je přehled ovladačů? Soundmax moc velkou podporu teda nemá...
Visit: http://www.svedsketanky.cz
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 6
- 8116
-
od zeus
Zobrazit poslední příspěvek