Zdravím,
dnes jsem se potřeboval dostat do nouzového režimu na svém novém NTB... bohužel se mi to ale nepodařilo (nakonec pomohl linux). Abych to upřesnil, mačkal jsem klávesu pro výběr způsobu zpuštění a samozřejmě se objevila tabulka...ale bylo v ní jen "Spustit systém obvyklým způsobem" a "opravit spouštění systému Windows", nebo tak nějak...
Mohl by mi prosím někdo poradit, jak se do nouzáku dostat? Omlouvám se za stručnost, píšu v rychlosti.
(BTW: jedná se o tento NTB - http://www.alza.cz/lenovo-ideapad-g570-d232857.htm )
W7 - Nemohu se dostat do nouzového režimu...
Re: W7 - Nemohu se dostat do nouzového režimu...
Nezáleží na notebooku, ale na operačním systému jaké ti bude nabízet možnosti při startu. Některé možnosti lze nastavit v ovládacích panelech, ale musím nejprve zjistit kde konkrétně se nastavuje tvůj problém (pokud mezitím někdo jiný nebude rychlejší).
Doplněno:
Nalezeno v msconfig.exe: naběhni na záložku Spuštění počítače a dole v Možnosti spuštění zatrhni položku Bezpečné spuštění a pod tím Minimální.
Otestuj
Doplněno:
Nalezeno v msconfig.exe: naběhni na záložku Spuštění počítače a dole v Možnosti spuštění zatrhni položku Bezpečné spuštění a pod tím Minimální.
Otestuj
Potřebujete jinou pomoc při řešení problému ve Windows 10? Stáhněte si soubor Win10-finty.
Re: W7 - Nemohu se dostat do nouzového režimu...
Bohužel nic...šlo mi o to, aby byl nouzák v možnostech spuštění, toto je natrvalo, dokud to nevypnu a ve chvíli, kdy budu mít v háji systém to tímto způsobem těžko zapnu... 

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Nemohu streamovat PS5 hry. Příloha(y)
od kellne » 04 črc 2024 15:05 » v Internet a internetové prohlížeče - 6
- 5241
-
od petr22