Omlouvám se, jestli už tady podobný dotaz je, ale nenašla jsem ho. No k mému problému. Poslední dobou mi blbne notebook. Při startu systému se mi zblázní obrazovka, bílé kostičky, pruhy, problikávání celého monitoru, nakonec se celý noťas natvrdo vypne a znovu zapne, naběhne mi info, že počítač byl neočekávaně vypnut a to se opakuje třeba 10x po sobě, než se to podaří spustit bez problému. Někdy zůstane obrazovka černá a musím ho vypnout zase natvrdo. Dokonce párkrát mi naběhlo info, že počítrač nelze zapnout a spustila se jakási oprava, která končila restartem, ale nic se nezměnilo. Jestli někdo víte čím to může být, budu moc ráda, z každou radu. Jen podotýkám, že virem by to být nemělo, protože je to týden, co mi ho známý opravoval kvůli grafickým ovladačům a kompletně "odčervil".
Podotýkám, že na pc umím jen pracovat, co se týká servisu a systému jsem úplnej trotl.
bílý monitor a restart
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: bílý monitor a restart
Dělá to od té opravy nebo už předtím? V jaké fázi to začne blbnout - už se aspoň zobrazí logo windows?
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
Dělá to od té opravy, předtím tam byl problém se špatně nainstalovaným ovladačema, měla jsem pro změnu zelený displej, ale to se spravilo a teď to dělá tohle. Začne to blbnout od okamžiku, kdy se rozsvítí monitor, pod tím blikáním a pruhama se logo ukáže, ale pak to hned spadne a začne se spouštět znovu. Jinak když už se to podaří rozjet, tak během práce se to stane jen výjimečně.
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Takže oprava asi nebyla opravou s kýženým výsledkem.
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
To vím, ale to mi moc nepomůže.
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
No já bych mu to vrátil s tím, že svou opravou způsobil jiný problém. V BIOSu to nebliká že?
- mar00m
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
Mně ještě napadlo, jestli to nemůže způsobovat procesor? Bílá barva s ním souvisí 

Momentálně pracuji na 'homemade' kalkulačce, pokud máte nějaké rady a tipy ohledně zásobníkového programu v C++ či AVR ATMEGA2560 tak je rád uvítám.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 13
- 11105
-
od JuRas
Zobrazit poslední příspěvek
30 dub 2025 13:41
-
- 2
- 2359
-
od sasshrek
06 pro 2024 16:11
-
-
Náhodné zamrznutí PC, řešením je pouze tvrdý restart.
od Sipsisipi » 21 srp 2024 19:12 » v Problémy s hardwarem - 10
- 4405
-
od Sipsisipi
25 srp 2024 10:37
-
-
- 2
- 3211
-
od Arnold91