Zachycení videa do PC Vyřešeno
Zachycení videa do PC
Moc prosím o radu s problémem zachycení (převodu) videa z kamery do pc přes rozhraní iee 1394 (fireware). Na mým notebooku jsem používal XPéčka a nebyl žádný problém. Ovšem xp jsem potřeboval zformátovat a nainstaloval jsem už WIN 7. Fireware rozhraní je nainstalované správně, kameru systém taky najde, ale po spuštění programu na editaci videa a spuštění tlačítka "Capture Video" to vyhodí hlášku "Either no video driver is instaled in this system". Grafika je nainstalována taky správně.. Děkuji za pomoc.
-
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Zachycení videa do PC
Vítej na foru.
Podívej se do nastavení programu jestli máš dobře nastavený vstup.Podívej se taky do správce zařízení jestli je vše v pořádku.Zkus video stáhnout do pc přes jiný program.
Podívej se do nastavení programu jestli máš dobře nastavený vstup.Podívej se taky do správce zařízení jestli je vše v pořádku.Zkus video stáhnout do pc přes jiný program.
- mmmartin
- Moderátor
-
Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
sirmike píše:...ale po spuštění programu na editaci videa ...
Jakého programu??!??
ASUS Prime Z390-P / Hexa Core Intel core i5 Coffee Lake-S / Gigabyte GeForce GTX 650 Ti / FORTRON BlueStorm Bronze 80PLUS / W 11
Zkousim Corel VideoStudio Pro X4
--- Doplnění předchozího příspěvku (03 Črc 2011 12:28) ---
Nainstaloval jsem jeste prográmek WIN DV, kameru to jako video source zobrazí, ale po kliku na Capture píše "cant fid dv output pin". Fireware je nainstalovany v poradku (Hostitelské řadiče sběrnice IEEE 1394 - Toto zařízení pracuje správně.)
--- Doplnění předchozího příspěvku (03 Črc 2011 12:28) ---
richchie píše:Vítej na foru.
Nainstaloval jsem jeste prográmek WIN DV, kameru to jako video source zobrazí, ale po kliku na Capture píše "cant fid dv output pin". Fireware je nainstalovany v poradku (Hostitelské řadiče sběrnice IEEE 1394 - Toto zařízení pracuje správně.)
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Nemáš správně nainstalovaný ovladač.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Spravce zarizeni nic nehlasi za problem. Kameru mam zaplou, proste stejny postup jako jsem delal celou dobu na XP, ale na win 7 to proste hlasi tu hlasku..
--- Doplnění předchozího příspěvku (03 Črc 2011 13:01) ---
--- Doplnění předchozího příspěvku (03 Črc 2011 13:01) ---
sirmike píše:Moc prosím o radu s problémem zachycení (převodu) videa z kamery do pc přes rozhraní iee 1394 (fireware). Na mým notebooku jsem používal XPéčka a nebyl žádný problém. Ovšem xp jsem potřeboval zformátovat a nainstaloval jsem už WIN 7. Fireware rozhraní je nainstalované správně, kameru systém taky najde, ale po spuštění programu na editaci videa a spuštění tlačítka "Capture Video" to vyhodí hlášku "Either no video driver is instaled in this system". Grafika je nainstalována taky správně.. Děkuji za pomoc.
-
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
Ke kameře žádný ovladač není?
Bohužel ne, ale říkám, kameru si systém najde a zobrazuje ji i v zařízeních správně (se správným zobrazením typu značky a typu kamery)
No video driver, takže jestli to nejsou ovladače na grafiku, tak bych si tipl na video kodeky.
Nainstaloval jsem tam tedy K-Lite Codec Pack 7.2.0 Full ale porad stejny. Uz fakt nevim co s tim....
-
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
Podívej se do ovládacích panelů jestli tam kamera je a funguje správně.
Spíš nám řekni, o jaké videa jde (formát).
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 9
- 6146
-
od jval
Zobrazit poslední příspěvek
04 bře 2025 20:41
-
- 9
- 2698
-
od falco_dee
26 led 2025 18:25
-
-
PC pro střih 4k videa - konzultace vybrané sestavy
od Karkulinn » 07 led 2025 18:43 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 2
- 1222
-
od Karkulinn
07 led 2025 20:17
-
-
-
Jaký program pro zpracování videa je nejlepší?
od zuzana3 » 13 kvě 2025 08:48 » v Programy ke stažení - 7
- 6101
-
od buchtik
14 kvě 2025 12:20
-
-
-
Ve složce stažené soubory zmizely fotky a videa- jak je zachránit?
od Ondras66 » 03 kvě 2025 19:28 » v Windows 11, 10, 8... - 3
- 4427
-
od petr22
05 kvě 2025 14:38
-
Zpět na “Windows 11, 10, 8...”