Dobrý den,
Mám notebook Win 7 a mám v něm moc souborů (305) a proto mi nejde zapnout. Když ho zapnu oběví se mi tam Spustit oprava systému nebo Spustit systém windows obviklým způsobem. Když dám to 1. tak se mi komp sekne a když to 2. tak se mi tam oběvuje Spustit oprava systému nebo Spustit systém windows obviklým způsobem pořád dokola. Nevím co s tím dělat prosím poraďte.
Windows 7 nejde zapnout
Re: Windows 7 nejde zapnout
ahoj, vítej na fórku...
moc souborů je podle tebe 305? ja mám tak 305 tisíc souborů na disku :)
a pokud si myslíš, že ti někdo poradí na základě toho cos napsal, tak pochybuju, chce to více info(podrobnosti o pc - konfigurace, cos tam dělal naposled, než se ti to takhle pokazilo,...) a spíš bys měl požádat někoho ve svém okolí, ať to za tebe vyřeší, protože podle toho jak ses tu prezentoval tím příspěvkem, si nemyslím, že bys dokázal tento problém vyřešit i pokud bys napsal více informací a našel by se někdo s hodně pevnýma nervama a chutí ti poradit... každopádně jsem zvědav, zda se najde někdo kdo se ti pokusí pomoct...
moc souborů je podle tebe 305? ja mám tak 305 tisíc souborů na disku :)
a pokud si myslíš, že ti někdo poradí na základě toho cos napsal, tak pochybuju, chce to více info(podrobnosti o pc - konfigurace, cos tam dělal naposled, než se ti to takhle pokazilo,...) a spíš bys měl požádat někoho ve svém okolí, ať to za tebe vyřeší, protože podle toho jak ses tu prezentoval tím příspěvkem, si nemyslím, že bys dokázal tento problém vyřešit i pokud bys napsal více informací a našel by se někdo s hodně pevnýma nervama a chutí ti poradit... každopádně jsem zvědav, zda se najde někdo kdo se ti pokusí pomoct...
Intel Core i3-4330, ASUS B85M-G, 8 GB RAM DDR3, 60 GB OCZ Agility 3, Windows 10 Home
Ahoj díky za radu soused už slíbil že se na to podívá tak uvidíme..... :)
Tak sem potom napiš, jak jsi dopadl a pokud už bude problém vyřešen, označ téma za VYŘEŠENÉ.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 6
- 8129
-
od zeus
Zobrazit poslední příspěvek
05 srp 2024 15:30
-
-
Ikona napájení v oznamovací oblasti nejde zapnout Příloha(y)
od Minapark » 17 pro 2024 20:48 » v Windows 11, 10, 8... - 6
- 4101
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
09 led 2025 21:48
-
-
- 2
- 5778
-
od HelFix