Po odstranění hesla se stále zobrazuje můj účet Vyřešeno

Operační systémy Windows z dílny Microsoft a vše kolem nich

Moderátoři: Pic, Mods_senior

CrasherKill
Level 5
Level 5
Pohlaví: Muž
Stav:

Po odstranění hesla se stále zobrazuje můj účet  Vyřešeno

Příspěvekod CrasherKill » 30 črc 2011 08:37

Zdravím, měl jsem na zkoušku nastaveno na windows 7 ultimate heslo ke svému účtu. Po nějaké době jsem heslo odebral, ale při každém novém zpuštění počítače musím stejně potvrdit svůj účet abych se do něj přihlásil, už nemusím zadávat heslo ale musím na něj kliknout až potom mi naběhne systém :D Omlouvám se za to vyjádření je to trošku krkolomné, ale nevím jak se jinak vyjádřit...
Předem díky za rady.
AMD Phenom II X4 945 3.0 GHz / CoolerMaster Hyper 212+ / Gigabyte 870A-UD3 / Kingston DDR3 4096 MB 1600MHz / Nvidia GeForce GTX 560 / 3X SAMSUNG F3 1TB + WD Green 1TB + SSD Samsung 840 EVO 120GB / SEASONIC 620W BRONZE / CoolerMaster Elite 330 / Windows 8 Pro

Reklama
zdenislav
Level 2
Level 2
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Re: Po odstranění hesla se stále zobrazuje můj účet

Příspěvekod zdenislav » 30 črc 2011 21:48

Neporadim ti kde přesně se to dá zrušit, ale jde to :-) Ještě jednou zkus heslo nastavit a při rušení sledovat na co všechno se to ptá.
Mám nově windows7premium heslo sem tam měl přednastaveny, rušil sem ho a nechce to ani to přihlášení bez hesla. Prostě system se zpustí.
To sem teď ověřil, že sem komp vypl a zase zapl. Ale heslovat a zase odheslovat se mi to moc nechce, co kdyby mi to chtělo pak taky přihlašovat :-)
ATI Radeon HD5450 Pentium(R) dual core E6300 2.80GHz
4GB Ram
AMD Athlon X4 860K Asus A88XMicro Kingston 8GB (2x4GB) DDR3 2133MHz vodník na CPU Asus STRIX R9 285 2GB

Žbeky
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: Po odstranění hesla se stále zobrazuje můj účet

Příspěvekod Žbeky » 30 črc 2011 21:52

Stiskni WIN+R a napiš "control userpasswords2". Tam truš zatržení "Před použitím počítače musí uživatel zadat jméno a heslo"
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.

HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na “Windows 11, 10, 8...”