bluetooth nefunkční
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
bluetooth nefunkční
Nevím kam se zařadit tuto téma. Mám ASUS K52F-SX071, windows 7 x64. Před měsíc asi, mi začal nefungovat bluetooth-když stisknu FN + F3 ( pro site), tak zobrazilo zapnout wifi nebo vypnout, ale bluetooth ani jeden ( nemohl ani zapnout). Z pc do mobilu slo posilat, ale opak ne. A tak pred tydnem jsem zkusila podivat na ruzne forum, tam se psalo ze pridat do registru neco. Tak jsem udelala. A nesel. Zkusila jsem otevrit program bluetooth ( bttray). A nesel otevrit.. Tak jsem zkusila preinstalovat bluetooth ovladac. A zobrazily ze pry mam zapnout bluetooth, nebo nejak. Kdyz nevim jak. A taky jeden ovladac instalovala jsem, ve vlastnosti je tam napsane bluetoooth 3.0 by HP ( nebo nejak). A ja nemam HP, ale ASUS, chtela bych nejak preinstalovat ten stary ovladac, nebo smazat ovladac, a stahnout ten puvodni.. Nevim jak. Zmena v editor registru, nebo kde. Ted jsem zkusila posilat soubory do mobilu, pry ze zarizeni bluetooth nenalezeno.Dekuji za popripadne reseni.
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: bluetooth nefunkční
Vítám Tě na Pc-help! Pokud nemáš CD s ovladači, tak je najdeš na stránkách výrobce notebooku.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Právě já jsem zkoušela už předtím na tohle www http://support.asus.com.tw/download/dow ... uage=cs-cz . A při instalaci bluetooth vždy hlásí okno že mám zapnout bluetooth nebo nějak. Nevím přesně co se tam píše, protože nyní nejsem na svým noteboku. A pak při zapnutí pc hlasí okno, že licence na bluetooth není ( nehodí). Někdy zde dám screen.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Tak teď už jsem na svým notebooku.
Tak zde je screen při pokusu instalaci ovladače
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Tak teď už jsem na svým notebooku.
Tak zde je screen při pokusu instalaci ovladače
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Mate nejake napady, navrhy?
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Bluetooth:Bluetooth neni k dispozici v tomto zarizeni
od byron » 02 bře 2025 09:21 » v Vše ostatní (sw) - 1
- 3540
-
od kecalek
Zobrazit poslední příspěvek
02 bře 2025 16:09
-
-
- 2
- 1949
-
od matty
30 říj 2024 19:43
-
-
Výběr bluetooth sluchátek k Macbooku
od HelFix » 04 dub 2025 15:42 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 3
- 2085
-
od petr22
05 dub 2025 09:38
-
-
-
Externí bluetooth nenajde žádné zařízení Příloha(y)
od Mates2004CZ » 15 zář 2024 17:51 » v Problémy s hardwarem - 4
- 3286
-
od petr22
16 zář 2024 16:22
-
-
-
Bezdrátový ovladač mi nejde spárovat přes Bluetooth
od maschke0 » 11 srp 2024 21:12 » v Taktování a další úpravy PC - 14
- 10630