Dobry den,
Mam velmi zavazny problem,ktery hned popisu.Dneska kolem 12te hodiny mi naskocila na win7 hlaska ze jsou nove aktualizace.Samozrejme ze sem odkliknul souhlas se stahnutim.Hned po tom co se to do aktualizovalo.Sem s odhlasil a zase prihlasil (nebudu dal rozvadet proc),protoze mam jediny ucet na pocitaci a taky jediny OS(windows 7 ultimate x64).Uz pri uvitacim screenu jsem si vsiml hlasky hned po "vytejte","priprava plochy".Rekl sem si ze za to muze aktualizace a take mohla.Ale jak pocitac najel,bylo pozadiny prac. plochy cerne a na plose asi jenom 20 ikon
zbytek ikon ( asi jeste dalsich 20) bylo pric.
Badal sem dal a zjistil jsem ze veskere slozky ve startu jsou prazdne (dokumenty,obrazky,hudba) i kdyz normalne jsou plne souboru.
Tak jsem klikl na sve jmeno,aby otevrel osobni slozku a ta se nachazela uplne jinde nez ma byt a to presne tady
C:\Windows\System32\config\systemprofile\
a normalne ma byt tady
C:\Users\Beda
Navi jeste k tomu si pocitac nic "nepamatoval".A na vsecho co jsem kliknul tak se zacalo instalovat(napr.: jsem zapnul skype a ten se zacal instalovat.A jina nastaveni byla v haji.Navic mi furt naskakuje bublina s odkazem na nejakou novou funkci tedy aspon pro me novou
Konfigurovat rozsirene vlastnosti profilu uzivatele
Castecne jsem si svoje utrpeni zmirnil tim, ze jsem sloucil obe slozky s uzivately a znovu castecne nastavil puvodni zobrazeni.
Takze bych prosil nekoho kdo uz neco takoveho zazil na svych strojich,aby mi poradil jak to vsecko nahodit do normalu.Nebo nekoho kdo umi lepe googlit nez ja, tak jestli neco kloudneho nenajde.Dekuji za veskere odpovedi.
Windows update-prepnuti na systemprofil Vyřešeno
Re: Windows update-prepnuti na systemprofil
Co bod obnovy systému?
Re: Windows update-prepnuti na systemprofil Vyřešeno
jo ten pomohl
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Windows 11 update blokuje instalaci driverů. Příloha(y)
od kellne » 09 dub 2025 17:45 » v Windows 11, 10, 8... - 7
- 4027
-
od MonikaVavrova
Zobrazit poslední příspěvek
11 dub 2025 11:07
-
-
-
Windows Update automaticky přepisuje ovladače grafiky. Příloha(y)
od kellne » 19 led 2025 17:02 » v Windows 11, 10, 8... - 9
- 4792
-
od kecalek
22 led 2025 11:01
-
-
-
Windows Update nelze stáhnout, chyba 0x80070246 Příloha(y)
od Rewqa » 19 led 2025 17:20 » v Windows 11, 10, 8... - 11
- 5536
-
od Rewqa
27 led 2025 20:43
-
-
-
Přepnutí na D.O.C.P = modrá smrt Příloha(y)
od Pedrossos » 12 lis 2024 03:09 » v Problémy s hardwarem - 5
- 2240
-
od petr22
12 lis 2024 21:29
-
-
- 5
- 2835
-
od majkl00