Zdravím! Zkratka stává se mi ted posledni dobou nevim proc ze mi hry- crysis 2, dead rising2, mafia 2, metro 2033 atd casto padaji do systemu s chybou
http://imageshack.us/photo/my-images/163/screenshot208d.png/
ale treba assassins creed 2 a bh mi slape pohodově na max bez jedineho padu po celou dobu hrani to same wow a proste spousta jinych her. Táák je to xp 32bit sp3, a grafika gigabyte hd 4650 no slabota ale co už. Driver mam catalyst 10.5agp hotfix pac kazda jina verze zpusobi ze se obraz rozkostickuje no proste to nejde rozhejbat kdbyste vedeli o novejsich funkcnich tak dejte vedet. Jo no dělalo to i s origo driverama od gigabyte takze tim to nejspis nebude, physx preintalovan nekolik verzi vcetne tech aktualizaci pri intalaci her a vzdy to u techto her spadne dobry dík když bude potřeba jeste neco napiste odpovim informuj atp dík moc za hlp .)
e: antiwir projel a nenasel nic virem to nebude jo a dela to od zacatku u ciste intalace hry
Padani her-help me!
- Madara
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Padani her-help me!
Máš hry zakoupené ?
jj jak ty zakoupene tak ty stazene :) vsechny padaji ale treba zrovna ten crysis 2 mam origo(btw tech stazenych mam jen poskromnu sem divny-vyhazuju tisice z hry) :))
Naposledy upravil(a) Xyron666 dne 25 srp 2011 21:41, celkem upraveno 1 x.
- smola26
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Hele mně todle kdysis dělala teplota Grafiky al jen u XP třeba jsem hrál Call Of Duty 5 a po 3 hod hraní mi to taky spadlo z nenadání tak jsem zapnul přídavnej větrák a vše OK nebo ono by stačilo zvýšit rychlost větráku v ovladači Grafiky něbo může být chlazení GK od prachu nebo tak vyzkoušej to a pak napiš Držím Palce

Naposledy upravil(a) smola26 dne 25 srp 2011 21:42, celkem upraveno 1 x.
Nikdo nikdy nevíme jak tu ještě dlouho budem proto by jsme si měli život užívat
- Madara
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Fórum neřeší warez...
máš nainstelovaný driver na grafiku ?
máš nainstelovaný driver na grafiku ?
hele ta grafarna je cca mesic stara od prachu neni temer vubec a teplota pri beznem stavu je 51C a pri zatezi co sem ted projel tak 59-60C takze prehrivani ne
--- Doplnění předchozího příspěvku (25 Srp 2011 21:51) ---
Rikam ze z warezu mam 1-2hry zbytek origo prosím tak mě tu prestante odsuzovat...a v topicu je to napsano catalyst 10.5 agp hotfix protože to je jediny ktery funguje novejsi mi to kostickujou
--- Doplnění předchozího příspěvku (25 Srp 2011 21:51) ---
Rikam ze z warezu mam 1-2hry zbytek origo prosím tak mě tu prestante odsuzovat...a v topicu je to napsano catalyst 10.5 agp hotfix protože to je jediny ktery funguje novejsi mi to kostickujou
- smola26
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Hele víš co je možné dřív se měl Grafiku taky řady a padalo mi to jen u Moder Warfare 2 v jednom bode poté jsme zjistili že je chyba na grafice i to je možné Bacha na to 

hele ale ono to je divny pac benchmarkem to proslo bez problemu i pri zatizeni spis mam strach jestli to nedela nejaky ovladac pac prijit na to ktery by me znicilo
- smola26
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Stáhni si z http://www.ati.com ten nejnovější nebo nainstaluj ovladč z CD co jsi dostal v balení jeslti je problém s ovladači a nejdou tam dát Original od ATI tak je problém v grafice a reklamoval bych jim to

dela to jak s origo ovladacem s cd tak ze stranek ati tak ze stranek gigabyte mimochodem original sou od gigabyte ne od ati. Gigabyte vydalo tuto kartu pouze struktura nebo chip nebo jak to nazvat je ati ale vyrobni proces si ridi gigabyte ktery vyrobil tohoto HYBRIDA
kdy napajel na agp slot relativne dobre zelezo:D

Jeví se to jako softwareový problém. Standartně to vyřešíš reistalem systému a ovladačů. Nejrychlejší řešení !
- MiliNess
- člen BSOD týmu
-
Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
Povol a nastav Dr.Watsona:
Až dojde k pádu hry, Dr.Watson ti napíše, že byl zjištěn problém v aplikaci blablabla a generuje výpis paměti. Až to udělá, upni mi soubor User.dmp ze složky C:\Documents and Settings\All Users\Data aplikací\Microsoft\Dr Watson
na http://www.leteckaposta.cz
1.Spusťte nástroj Dr. Watson s parametrem -i (Start->Spustit->napište drwtsn32.exe -i a OK).
2.Spusťte nástroj Dr. Watson (Start->Spustit->napište drwtsn32.exe bez parametrů a OK).
3.V konfiguračním okně zvolte typ výpisu při chybě na Krátký
4.V Možnosti nechte zaškrtlé vše mimo Zvukové upozornění.
Až dojde k pádu hry, Dr.Watson ti napíše, že byl zjištěn problém v aplikaci blablabla a generuje výpis paměti. Až to udělá, upni mi soubor User.dmp ze složky C:\Documents and Settings\All Users\Data aplikací\Microsoft\Dr Watson
na http://www.leteckaposta.cz
-každý má svou pravdu a ta se nemusí vždycky shodovat s tvou vlastní
-naše problémy jsou pouze v naší hlavě
-okolní svět není ani dobrý ani špatný, je mu zcela lhostejné, jestli existuješ
-nejdůležitější v životě je láska. Všechno ostatní jsou zbytečnosti
-naše problémy jsou pouze v naší hlavě
-okolní svět není ani dobrý ani špatný, je mu zcela lhostejné, jestli existuješ
-nejdůležitější v životě je láska. Všechno ostatní jsou zbytečnosti
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení