Zdravím,
dostal sem od kamaráda notebook na přeinstalaci. Ze spodu je nálepka Windowsu, takže je k tomu koupený. Ale nevím kde mám vzít instalačku. Jedná se o Windows 7 Home Premium x64. Poradíte někdo, kde mám stáhnout tuto instalačku? Děkuji.
Windows 7 - instalačka Vyřešeno
Windows 7 - instalačka
Život by byl mnohem jednodušší, kdybychom k němu měli zdrojový kód. :)
Re: Windows 7 - instalačka
Jestli tam je pořád ten původní windows se kterým to koupil, tak z recovery oddílu, možná by pomohlo kdybys napsal jakej to je ntb...myslím každá značka to má jinde..
Re: Windows 7 - instalačka Vyřešeno
Buď k tomu bývá instalační CD přímo v balení s notebookem, a nebo si ho můžeš při první instalaci vypálit (to jsem měla já), nebo je ještě často na disku skrytý oddíl, kde je uložená instalace windows. Tento se většinou aktivuje nějakou klávesovou zkratkou, která by měla být popsána v návodu k notebooku, při spouštění systému. Já instaluji z vypálených DVD při první instalaci, takže ten oddíl nepoužívám, ale je dobré ho nemazat. :-)
P.S. Při přeinstalaci z těchto oddílů nebo CD se většinou smaže disk takže si vše důležité zálohuj!
P.S. Při přeinstalaci z těchto oddílů nebo CD se většinou smaže disk takže si vše důležité zálohuj!

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 6
- 8132
-
od zeus
Zobrazit poslední příspěvek
05 srp 2024 15:30