Problém s product key Win Vista 32bit
Problém s product key Win Vista 32bit
Zdravím, známé umřel HDD v ntb Acer Extensa 5430 (623g32mn LX.EBZ0X.008), takže jsem koupil nový, nainstaloval jsem Vistu Home Premium, která tam původně byla. Když ale chci změnit product key na ten z nálepky na ntb a OS aktivovat, nejde to, protože obsahuje číslo 1 a ta patří mezi neplatné znaky, které nemůže product key obsahovat. Všechno jsem několikrát zkontroloval, zkusil jsem zaměnit za jiné znaky ale bez výsledku. Předchozí HDD je úplně mrtvý, takže nejde zjistit jakým klíčem byla aktivována minulá instalace od výrobce. Díky za rady
- Madara
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Problém s product key Win Vista 32bit
Máš systém zakoupený ?
Jestli ne prosím o LOCK
Jestli ne prosím o LOCK
- Martab
- Moderátor / člen HW týmu
-
Guru Level 14
- Pohlaví:
- Stav:
Když píše, že má nálepku na notebooku tak jsi ji asi nevytisknul na tiskárně a nenalepil ji tam
takže to nejspíš bude originál zakoupený přímo s notebookem

Totem píše:ZKdyž ale chci změnit product key na ten z nálepky na ntb a OS aktivovat, nejde to, protože obsahuje číslo 1 a ta patří mezi neplatné znaky, které nemůže product key obsahovat.
i5-3350P/P8B75-M LX/Kingston DDR3 8GB/GV-N960IXOC/SS-500ET/Seagate VS35.6/Transcend SSD370-128GB/Samsung BX2250 + Dell 1909W
ThinkPad X230 - i7-3520M + Kingston Savage SSD
„Neexistuje důvod, proč by kdokoli chtěl mít doma něco jako počítač"(Ken Olsen)
Neboj se použít SZ a upozornit na své téma
Přehled desktopových socketů a CPU
ThinkPad X230 - i7-3520M + Kingston Savage SSD
„Neexistuje důvod, proč by kdokoli chtěl mít doma něco jako počítač"(Ken Olsen)
Neboj se použít SZ a upozornit na své téma

Přehled desktopových socketů a CPU
- Madara
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Jestli je notebook v záruce tak vzhůru reklamovat...
Samozřejmě byl zakoupený včetně OS, v záruce už bohužel půl roku není, jinak bych se s tím vůbec nezabýval.
Ten OS co jsi nainstaloval jsi vzal kde? Musí to být stejná verze jako ta co byla na tom ntb, není OEM jako OEM.
Just Fucking Google It!
Ten OS co jsi nainstaloval jsi vzal kde? Musí to být stejná verze jako ta co byla na tom ntb, není OEM jako OEM.
je to OEM DVD přímo od Aceru, zkoušel jsem taky jiné OEM i stáhnout stejné verzi z netu, ale u všech výsledek stejný.
Učitě je ten znak jednička? Není to třeba sedmička? Nebo něco jinýho.
Just Fucking Google It!
Při instalaci OS na ten původní HDD jsi taky musel zadávat product key, nebo tvá známá. Teď se o to pokoušíš znovu. Právě proto ti to nejde, ten klíč už je jednou registrován. Zavolej na podporu MS a zažádej o jeho deaktivaci. Pak se ti ho podaří zadat...
ASUS M2NPV-VM (GeForce 6150) - AMD Sempron 3000+, Kingston 2x1GB DDR2
Samsung SyncMaster B2240W
Lenovo ThinkPad Edge 14
Lenovo ThinkPad Edge 14
Učitě je ten znak jednička? Není to třeba sedmička? Nebo něco jinýho.
zkoušel jsem všechny podobné i nepodobné znaky a beze změn. Když jsem zkusil změnu klíče na jednom svém pc, kde mám Visty, tak nebere stejné znaky jako ten notebook...
Při instalaci OS na ten původní HDD jsi taky musel zadávat product key, nebo tvá známá. Teď se o to pokoušíš znovu. Právě proto ti to nejde, ten klíč už je jednou registrován. Zavolej na podporu MS a zažádej o jeho deaktivaci. Pak se ti ho podaří zadat...
už několikrát jsem reinstaloval systém ať už na stejný nebo jiný HDD včetně aktivace a nikdy nebylo třeba někam volat, tady jde o to, že není možné klíč zadat v takovém tvaru jako je na nálepce
Zavolej na mikrošrot že ti win nebere pkey, budou asi chtít nějaký čísla tak jim to řekneš a oni ti asi pošlou novej pkey, nebo taky ne.
Jednička pokud vím je nepoužitelnej znak pro pkey na wokna tak to bude asi chyba tisku.
Jednička pokud vím je nepoužitelnej znak pro pkey na wokna tak to bude asi chyba tisku.
Just Fucking Google It!
Rozumím ti, ale trochu se nad tím zamysli. Teď je ten HDD nefunkční, ale zrovna tak by mohl být v pořádku a ten OS provozovat, zatímco by ses snažil ho nahrát i na jiný disk a tam ho taky aktivovat. V tu chvíli se ho snažíš provozovat na dvou discích. Reinstalovat ho na jednom kusu hardwaru je něco jiného než ho instalovat na hardware nový...
ASUS M2NPV-VM (GeForce 6150) - AMD Sempron 3000+, Kingston 2x1GB DDR2
Lenovo ThinkPad Edge 14
Lenovo ThinkPad Edge 14
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 6