Problém s product key Win Vista 32bit
- Madara
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Problém s product key Win Vista 32bit
Ještě bych zkusil místo čísla 1 zkusit ostatní čísla a znaky...
Zavolej na mikrošrot že ti win nebere pkey, budou asi chtít nějaký čísla tak jim to řekneš a oni ti asi pošlou novej pkey, nebo taky ne.
Jednička pokud vím je nepoužitelnej znak pro pkey na wokna tak to bude asi chyba tisku.
chtěl jsem se vyhnout nevyhnutelnému, ale nedá se nic dělat
Rozumím ti, ale trochu se nad tím zamysli. Teď je ten HDD nefunkční, ale zrovna tak by mohl být v pořádku a ten OS provozovat, zatímco by ses snažil ho nahrát i na jiný disk a tam ho taky aktivovat. V tu chvíli se ho snažíš provozovat na dvou discích. Reinstalovat ho na jednom kusu hardwaru je něco jiného než ho instalovat na hardware nový...
pokud bych se kousl u aktivace, tak je to k věci, ale takhle jak píše petaq, nepoužitelné znaky pro product key jsou 0,1 a pár dalších písmen. Nezadáš je tam jako stejně jako dvojku do binární soustavy...
Ještě bych zkusil místo čísla 1 zkusit ostatní čísla
vyzkoušeno včetně ostatních písmen a bez výsledku
Nezadáš je tam jako stejně jako dvojku do binární soustavy...
Pokud nejseš Chuck Norris, ten tam píše věty a program dělá to co Chuck píše.
Just Fucking Google It!
pár postřehů z řešení problému s Microsoftem a Acerem:
- technická podpora Microsoftu se k tomu postavila čelem a řekli mi, že oni nic, oni muzikanti, že musím kontaktovat Acer
- volám tedy do Aceru a po 10ti minutách přicházím na řadu, bohužel holčina nechápe co se jí to snažím říct, ale pro dobro věci mě přepojuje na technika
- ten se mě zeptá, jestli mám vypálené Recovery DVD (majitelka notebooku tak nějak pozapomněla), když jsem mu řekl že nemám, tak že si ho můžu objednat za 1000 + manipulační poplatky u nich nebo si mám sehnat jiný systém s jiným klíčem. Prý to není žádná OEM licence, i když to člověk na většině obchodů čte. Takže COA štítek je notebooku jen pro srandu králíkům a rádobyproduktové číslo generují Aceru opičky pomocí písmenkové polévky, aby si lidi nestěžovali že jim tam chybí nálepka, když za OS zaplatili.
- technická podpora Microsoftu se k tomu postavila čelem a řekli mi, že oni nic, oni muzikanti, že musím kontaktovat Acer
- volám tedy do Aceru a po 10ti minutách přicházím na řadu, bohužel holčina nechápe co se jí to snažím říct, ale pro dobro věci mě přepojuje na technika
- ten se mě zeptá, jestli mám vypálené Recovery DVD (majitelka notebooku tak nějak pozapomněla), když jsem mu řekl že nemám, tak že si ho můžu objednat za 1000 + manipulační poplatky u nich nebo si mám sehnat jiný systém s jiným klíčem. Prý to není žádná OEM licence, i když to člověk na většině obchodů čte. Takže COA štítek je notebooku jen pro srandu králíkům a rádobyproduktové číslo generují Aceru opičky pomocí písmenkové polévky, aby si lidi nestěžovali že jim tam chybí nálepka, když za OS zaplatili.
Není ten notebook ještě v záruce u výrobce? Bych jim ho teda omlátil o hlavu.
Navíc ten disk by měl stát asi 3 stovky.
Just Fucking Google It!
Není ten notebook ještě v záruce u výrobce? Bych jim ho teda omlátil o hlavu.
záruka už je pryč, ale s licencí k OS to mají vymyšlené krásně, nevypálíš Recovery, my ti ho vypálíme, ale za další litr... Taky mi není jasné kde přišel na 1000...hlavně to dost často chodí měsíc i dýl a to nemám v plánu čekat.
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Stáhni XYZ
//Zcenzurováno - tady warez nevedeme. Tímto tě napomínám za navádění k warezu a příště to bude za žlutou. Žbeky
//Zcenzurováno - tady warez nevedeme. Tímto tě napomínám za navádění k warezu a příště to bude za žlutou. Žbeky
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 6
- 8132
-
od zeus
Zobrazit poslední příspěvek
05 srp 2024 15:30