V archivu RAR není vidět jeho obsah (vyřešeno) Vyřešeno
V archivu RAR není vidět jeho obsah (vyřešeno) Vyřešeno
Ahojte odborníci, mám na vás jednu prosbu. Stáhnul jsem si z netu RAR archiv s určitým programem o velikosti asi 60MB. Podle textu na stránce s odkazem pro stahování nebylo uvedeno, že by měl být tento archiv zaheslovaný. Když ho rozbalím v Total Commanderu (TC) v.6.56 anebo ve WinRaru 3.61, tak v obou případech vidím jenom prázdný archiv, i když systém ukazuje, že velikost souboru je uvedených 60MB. Tato situace se mi někdy stávala tehdy, když byl archiv zaheslovaný a otevíral jsem ho v TC. Otevřel jsem ho tedy ve WinRaru a tam jsem již obsah archivu viděl a také se mi hned objevil dotaz na zadání hesla. V tomto posledním případě však nikoliv - obsah prostě není vidět. Tak jsem ještě zkusil to, že jsem tento archiv nahrál do programu pro zjišťování hesel zaheslovaných archivů, ovšem tento mi vyhlásil, že archiv není zaheslovaný. Předpokládal jsem proto, že archiv může být špatně stáhnutý, tak jsem ho stáhnul ze stejné adresy ještě jednou (bohužel link byl jediný), ale situace je stejná. Musím tedy předpokládat, že chyba je někde u mne. Co navrhujete, jak na to? Díky.
Naposledy upravil(a) Luboš dne 17 led 2007 07:12, celkem upraveno 1 x.
Potřebujete jinou pomoc při řešení problému ve Windows 10? Stáhněte si soubor Win10-finty.
Pro Myloše: Ano, jde o dvousouborový archiv, to vím. Nenabídnul jsi ale řešení.
Pro zdenislava: Přečti si ještě jednou ten příspěvek. Tam jsem psal, že jsem to stahoval dvakrát.
Pro zdenislava: Přečti si ještě jednou ten příspěvek. Tam jsem psal, že jsem to stahoval dvakrát.
Potřebujete jinou pomoc při řešení problému ve Windows 10? Stáhněte si soubor Win10-finty.
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
A rozbalit nejde? V TC typicky alt+ F9
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Žádný návod, žádný popis, žádný readme.txt. To rozbalení také nezabírá, protože se archiv "rozbalí", ale není v něm nic a to NIC má 60MB. Prostě záhada. Asi počkám na jiný link na jiném serveru (mimochodem je to McA*** VirusS*** 2007).
Vyřešeno! Po několika dnech jsem se na ten web, odkud jsem archiv stahoval, vrátil a ejhle - pár lidí se tam ptalo na heslo. Autor toho archivu ho tam přeci jenom zapoměl předtím doplnit a teď to napravil. Použil jsem ho (El Diablo - díky za tip) a přestože se mě TC ptal na heslo u viditelně prázdného archivu, tak ho rozbalil do adresáře, kde se najednou objevilo spoustu souborů. Instalace je nyní v pořádku, akorát mi pořád neleze na mozek, proč při prvotním otevření RAR archivu není nic vidět. Možná že tato poslední verze WinRaru tak reaguje na archivy starších verzí, ale to se mi zase nechce tomu věřit. Alespoň budu nyní vědět jak na to, i když u toho zůstává malá záhada.
- Jidhash
- Tvůrce článků
-
Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
tak můžu tvou doměnku potvrdit, mám winrar 3.62 a už se mi to stalo taky, pokud je komprimovaný soubor zaheslován, obsah se mi nezobrazí, proč tomu tak je netuším 

Jak na torrenty
Programy pro internetovou komunikaci
Problémy se řeší na fóru, na SZ nebudu reagovat
Programy pro internetovou komunikaci
Problémy se řeší na fóru, na SZ nebudu reagovat
Kdybych byl tak drzý, tak autorům klidně napíšu žádost o vysvětlení, ale když já ten jejich produkt nemám zakoupený, ale ... Nechám to tedy plavat. Já už budu vědět, jak na to, ale co jiní lidé, kteří nečtou toto fórum? Těm bych chtěl pomoct - ale ne-mů-žu.
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Mám dojem že se to dá nastavit při balení s heslem volba "skrýt soubory", Ale protože používám několik archivačních programů nejsem si jist zda je to u winraru nebo jiného archivátoru....
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 2721
-
od Grander
Zobrazit poslední příspěvek
02 dub 2025 15:29