Příprava na konfiguraci systému Windows při VYPÍNÁNÍ
Příprava na konfiguraci systému Windows při VYPÍNÁNÍ
Dobrý den. Dnes při vypínání PC jsem skončil na modrém okně s nápisem "Příprava na konfiguraci systému Windows, Nevypínejte počítač" a u toho jsem skončil. Když jsem na netu hledal řešení problému, tak jsem nejčastěji našel, že mám udělat obnovu systému. Jenže nikde jsem nenašel, že by s tím někdo měl problém při vypnutí, všichni pouze při zapnutí. A proto nemohu provést obnovu systému, protože PC se prostě nerestartuje. Má někdo nějaké rady? Mám W7 64bit home premium
Re: Příprava na konfiguraci systému Windows při VYPÍNÁNÍ
Instalovali se ti aktualizace Win? Pak jsi tedy vypínat neměl, někdy to opravdu trvá ku*evsky dlouho 

Takže říkáte, že to mám nechat vypínat déle? A po kolika hodinách už budu bezpečně vědět, že něco není v pořádku?
Při velkém počtu aktualizací jsem zažil i půlhodinu, na starším PC to trvalo ještě déle ...
- samael.35
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Mne po reinštalácii (win7 Ultimate/32bit) inštalovalo aktualizácie ( 2x reštart pc) s hláškou "nevypínajte počítač" necelých 45minút...
Skontroluj si aktualizácie a doinštaluj všetky :) ktoré pre Tvoj pc ms ponúka......určite Ta spomalí KB2505438 ale nejde o život, pár minút navyše za další bezchybný chod pc za to určite stojí :)
Skontroluj si aktualizácie a doinštaluj všetky :) ktoré pre Tvoj pc ms ponúka......určite Ta spomalí KB2505438 ale nejde o život, pár minút navyše za další bezchybný chod pc za to určite stojí :)
samael.35
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2
- 1472
-
od buripe
Zobrazit poslední příspěvek