Zdravím ve spolek!
Po přechodu z Win XP na Win 7 si nemůžu zvyknout na jednu věc. A to že si Win 7 automaticky volí způsob zobrazení obsahu složek zřejmě podle převládajícího typu souborů (občas mi ale spíš připadá, že to volí generátor náhodných čísel

), takže jednou jsou to ikony, podruhé miniatury, potřetí podrobnosti, jindy seznam atd. Ve Win XP mi maximálně vyhovovalo zobrazení jako seznam, tedy jen názvy a nic jiného, protože se toho do okna vejde nejvíc a většinou víc vědět nepotřebuju. Ve Win XP stačilo vypnout pamatování nastavení každé složky, v některé složce nastavit typ zobrazení na "seznam" a zvolit, aby se stejným způsobem zobrazovaly všechny ostatní složky. U Win 7 se mi takovou možnost nepodařila najít a každá složka se mi zobrazuje jinak a to včetně dialogu různých programů pro uložení či otevření souboru. Opravdu si Microsoft při vývoji Win 7 usmyslel, že ví lépe než uživatel, jaké zobrazení obsahu složky musí vyhovovat? Jakože na MS jsem nikdy moc nenadával, tak toto nemůžu ani po několika měsících s Win 7 překousnout. Neporadí mi někdo, zda se to dá oficiálně nebo i neoficiálně nějakým zásahem do registrů centrálně změnit, aby se všechny složky zobrazovaly jen jako seznam? Děkuji velice za každý tip.