NET Framework ?

Operační systémy Windows z dílny Microsoft a vše kolem nich

Moderátoři: Pic, Mods_senior

Jan Pašek
Tvůrce článků
Level 6.5
Level 6.5
Pohlaví: Muž
Stav:

NET Framework ?

Příspěvekod Jan Pašek » 18 led 2007 14:45

Na co jsou a k čemu slouží Balíčky NET framework 1 a 2. Kam se nedostanu když je odstraním? Jaké aplikace mi nepůjdou? Ptám se proto že od mrkvosoftu i když je to česky nějak to nepobírám. Mám dojem že sem to kdysi instaloval kvůli Torrent Hanswester. ale když sem se díval na domovskou stránku produktu bohužel v angličtině žádné takové upozornění sem tam nenašel.
Kdo mi to trpělivě vysvětlí pošlu mu pušu. Nebo i dvě božíčku. :oops: :lol:
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.

Reklama
briza
Level 2.5
Level 2.5
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod briza » 18 led 2007 15:10

Honzicku,koukni se sem.To by snad melo stacit.Myslim,ze muzes .NET Framework s klidnym srdcem odinstalovat,vzhledem k tomu,ze je to samostatna komponenta,kterou mit muzes a nemusis,cili na beh systemu by nemela mit vliv.Osobne mam .NET Framework nainstalovany jen a pouze kvuli tebou zminovanemu Torrent Harwesteru.Jedina komplikace,ke ktere by mohlo dojit je to,ze ti nepujde nejaka aplikace,jenz ke svemu behu potrebuje prave .NET Framework,ale tento problem by se dal jednoduse odstranit zpetnou instalaci .NET Frameworku,v cemz bych problem nevidel.Cili ty muzes smele odinstalovavat a ja si prosim pusu na licko :D :oops:
Chcete zažít teror?Pořiďte si JEZEVČÍKA!!!

Jan Pašek
Tvůrce článků
Level 6.5
Level 6.5
Stav:

Příspěvekod Jan Pašek » 18 led 2007 16:07

Bříza MLASK... Hele pokud si si jistej že NET framework potřebuje ke svému chodu Torrent Hanswester tak to ho tam nechám my sme totiž rodina "sosálistů" ty by mě hnali kdyby to nešlo.
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.

briza
Level 2.5
Level 2.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod briza » 18 led 2007 16:33

Oh,dekuji :oops: Jinak s tim Torrent Harvesterem jsem si jisty.Potvrzeni najdes zde. No a pokud jste rodina sosalistu,tak vazne doporucuji ponechat,jelikoz pak by se z nevinneho odinstalovani .NET Frameworku mohla stat velice bolestiva zalezitost :lol:

Jan Pašek
Tvůrce článků
Level 6.5
Level 6.5
Stav:

Příspěvekod Jan Pašek » 18 led 2007 16:40

briza Božíčku Mlask..MLask :oops: :lol: :o

briza
Level 2.5
Level 2.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod briza » 18 led 2007 17:39

No Honzicku,to jsem si snad ani nezaslouzil :oops: Radsi si to setri domu,nebo bude studena vecere :lol:

Mister.G
Level 2.5
Level 2.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Mister.G » 20 led 2007 13:57

No, ale nezapomeň, že pokud máš grafiku od ATI, tak ovladače a Catalyst je psanej ve Frameworku a ten je důležitej pro update. Tam doporučuju ponechat.
K čemu nám je, že zítra bude líp, když pokaždé, když se ráno probudíme, je dnes.

Zpět na “Windows 11, 10, 8...”