Zdravim
Již asi 2 dny se mi samovolně restartuje pc z mě neznámých důvodů.
Nejsem zadnej IT technik takze si stim nevim rady a počítač ovládám dá se říct jako mírně pokročilý uživatel.Když spustím pc naběhne obrazovka vše v pohodě ale do 2 minut se restartuje i když nic neudělám naběhne znovu dám spustit v normálním režimu chvilku v pohodě a restartovalo se to zase naskocila modra obrazovka a psalo me to tam A problem has been detected tak v tu chvili mě to docela znepokojilo a vyskočilo tam taky pár čísel ktere jsem si hned opsal --- STOP: 0x0000001A (0x00005003, 0xc0802000, 0x00003B69, 0x03B676D3)... jeste predtíkm jsem se tam neco docetl o memory tak jsem rozebral pc vytáhnul ramky a pořádně profoukal pak zapnu pc a zatím vše v pohodě tak nevím..jo a ještě abych nezapoměl nevím proč ale nejede mi mikrofon zprovozní se až pote co vytáhnu konektor vrazím ho z5 a potvrdím zdířku konektoru a pote se pc o5 restartuje díky za rady budu rád když nebudu muset přeinstalovat Win7 páč stahovat a instalovat všechny ty hry fotky a programy se mě znova nechce diky :)
Samovolné restartování PC
- Funstorm007
- Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Samovolné restartování PC
Blue screen of death (BSoD) neboli "Modrá obrazovka smrti". Celkem oříšek i pro nadprůměrně zkušeného uživatele, myslím... Já při prvních známkách této "malé" nepříjemnosti zálohuji data a čekám na nejhorší...
Ale nechci vyvolávat paniku... 

hmm super tak to jsi me potěšil snad to bude v pohodě možna byla chyba v ramkach ale nevim no
- jaro3
- člen Security týmu
-
Guru Level 15
- Pohlaví:
- Stav:
Asi tak , nech jen jednu RAM , prohazuj je.
//0x0000001A =NOT_ERROR_NOT_DOS_DISK
The specified disk cannot be accessed
může to být i zdroj..
//0x0000001A =NOT_ERROR_NOT_DOS_DISK
The specified disk cannot be accessed
může to být i zdroj..
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 9
- 1734
-
od Elbeckho
Zobrazit poslední příspěvek