Zdravim,
bratr nastavil na zastupce na plose klavesovou zkratku na "1" na num locku to znamena ze kdyz se zmackne "1" na numlocku tak se otevre txt soubor ale jinak je nefunkcni.
Nicmene ja tohoto zastupce odstranil a tedka se neotvira onen soubor a ani nefunguje "1" na num locku. nevim kde odstranim onu zkartku na spusteni .
dekuji za odpovedi :)
Odstraneni klavesove zkratky na "1" Vyřešeno
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
- Funstorm007
- Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Odstraneni klavesove zkratky na "1"
To máš win XP? Nevím jak Visty ale W7 tohle snad ani nemají... XP to měli tuším někde ve vlastnostech daného souboru. Tam se dala nastavit klávesová zkratka...
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
jo mam win xp ale ja toho zastupce smazal a v tom normalnim souboru to neni jde to jenom na exe a nebo zastupce...
- Funstorm007
- Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
No a když toho zástupce vytvoříš znova? Zkratka by tam podle mě měla zůstat a tak jí pak můžeš odstranit... Ale stejně je to divné, pokud vím, zkratky fungovali jen v kombinaci kláves třeba Shift + 1. Že by to kdy fungovalo pouze na jedinou klávesu si nevzpomínám...
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Odstraneni klavesove zkratky na "1" Vyřešeno
jo to jsem zkousel :) uz jsem to vyresil preinstaloval jsem klavesku :) ale i tak diky
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Addon nebo jiné řešení pro odstranění „Popularních vyhledavání“ na mobilních zařízeních Příloha(y)
od Daminekkkk » 23 čer 2025 18:22 » v Vše ostatní (sw) - 0
- 3039
-
od Daminekkkk
Zobrazit poslední příspěvek
23 čer 2025 18:22
-
Zpět na “Windows 11, 10, 8...”