Dobrý den, mohl by mi tady někdo poradit? Téměř 3 roky mám PC sestavu a doteď nebyl žádný problém. Začalo to asi tak před 2 měsíci kdy jsem měl Win cca rok bez přeinstalovávání apod. Začalo to tím - možná to s tím nemá nic společného ale řekl bych že skoro určitě ano. Bylo celkem jedno zda-li jsem měl zapnutou nějakou náročnou aplikaci-hru nebo si jen prohlížel videa na NDR a nebo také když počítač stagnoval na ploše i to se mi stalo zkrátka a dobře zamrzl. Černá obrazovka a nešlo nic dělat jen tvrdé vypnutí. Nejdříve jsem to přisuzoval nějakému červíkovi tak jsem skenoval C i D(kde mám místo pro zálohu). Ukázalo se že to samozřejmě vůbec nepomohlo

. Každým dnem to bylo horší a horší častěji to padalo a začaly se objevovat i BSOD havárie. Došlo to do bodu v kterém se už nedalo pracovat(5-6 freezu/den) tak jsem si řekl OK reinstallnu Win a uvidíme jestli to pomůže. Po reinstallu vše OK asi tak týden

. Nyní mi již 2x zmrzl do BSOD v rozestupu ob den a jednou zamrzl do černé obrazovky. Programy které jsem po reinstallu nainstaloval které by mohly "habrovat" jsou Battlefield Bad Company 2 kde je PunkBuster, o kterým jsem si jednou četl že dělá bordel(hlavně teda BSOD) ale vlastním orig a mám nejnovější verzi. Jinak Win mám aktualizované a orig. Dalším adeptem z aplikací je Heroes of Newerth to už samo bylo hrozně zabugovaný. Ale stále si říkám že to takovýma aplikacema nejspíš(asi určitě) nebude - spíše v to doufám

. OS verzi a HW komponenty mam popsaný v profilu. Ovladače mám na GK nejnovější. Nemám na MB ale u těch starších nejsou tuším tolik zapotřebí( ne že mne tady za to ukamenujete:D). Můj bohužel nejobávaněšjší TIP na to čím to bude jsou paměti RAM který buďto nestíhaji 64bit OS (vím je to v dnešní době minimum) a nebo jiné HW komponenty HDD nebo GK. Děkuji všem předem za odpovědi a pomoc ! Moc si toho vážím. PS: Přikládám poslední soubor z minidump z posledního BSOD crashu