...poku nevyřešíš chlazení, nemá cenu něco řešit. Nejprve to musí běžet jak má a teprve potom hledat následující chyby.No to je taky divný, ale jinak šlape vpořádku až na tu teplotu
Nejde nabootovat CD s WinXP Vyřešeno
-
- Pohlaví:
Re: Nejde nabootovat CD s WinXP
Jestli umím číst, pak teplotu řešíš od začátku
to víš že řešim teplotu od začátku, ale počítač běží bez problému tak jsem na to "kašlal".. Takže mám koupit nový chlazení pro CPU ??
bez problému jsme myslel že internet de a běží i 6hodin v kuse, tak se mi nezdálo že se CPu hřeje.
bez problému jsme myslel že internet de a běží i 6hodin v kuse, tak se mi nezdálo že se CPu hřeje.
Intel Pentium D CPU 3.000GHz, MSI P965 Neo, Kingston 3GB RAM DDR2, Gainward 1503-Bliss GTS 450 512MB, Western digital 320GB, OS Linux Ubuntu 11.10 / Windows XP SP3
-
- Pohlaví:
Kdyby počítač běžel bez problémů, pak bys nezakládal tento topic. Jelikož nejde nabootovat XP, pak počítaš bez problému neběží - mechanika je součástí počitače.
Možná to s teplotou nesouvisí, ale možná ano, nikdo asi neví co se v tom přehřátém procesouru při bootování děje.
Možná to s teplotou nesouvisí, ale možná ano, nikdo asi neví co se v tom přehřátém procesouru při bootování děje.
Re: Nejde nabootovat CD s WinXP Vyřešeno
Jasně, to jsem si v tý době neuvědomil.. Takže radíš koupit chlazení aby jsme se posunuly z místa ? A když jo tak jak se měří velikost ? Ještě jsem nikdy nekupoval.
--- Doplnění předchozího příspěvku (26 Říj 2011 17:54) ---
Tak a je vyřešeno. Počítač jsem položil na bok a podložil jsem chladič. Hned se CD rozjelo a nádherně jsme nainstalovat Windows XP :)
Moc všem děkuju a zároveň se omlouvám že jsem to napsal až dnes.
--- Doplnění předchozího příspěvku (26 Říj 2011 17:54) ---
Tak a je vyřešeno. Počítač jsem položil na bok a podložil jsem chladič. Hned se CD rozjelo a nádherně jsme nainstalovat Windows XP :)
Moc všem děkuju a zároveň se omlouvám že jsem to napsal až dnes.
Intel Pentium D CPU 3.000GHz, MSI P965 Neo, Kingston 3GB RAM DDR2, Gainward 1503-Bliss GTS 450 512MB, Western digital 320GB, OS Linux Ubuntu 11.10 / Windows XP SP3
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
PC při připojení HDD nejde nabootovat Příloha(y)
od warcraftan » 23 dub 2025 20:45 » v Problémy s hardwarem - 24
- 5049
-
od šulda
Zobrazit poslední příspěvek
24 dub 2025 17:54
-
-
-
Po výpadku napájení notebook nechce nabootovat do Win Příloha(y)
od Grander » 09 led 2025 16:55 » v Problémy s hardwarem - 7
- 3297
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
14 led 2025 22:40
-
Zpět na “Windows 11, 10, 8...”