Tak jsem to zkusil, ale nic.
Furt to samé
// Už mě opravdu jen napadá přeinstalovat OS
Chyba při zapínání WinXP - msvcp60.dll
Re: Chyba při zapínání WinXP - msvcp60.dll
Naposledy upravil(a) kulda.s dne 18 dub 2011 21:17, celkem upraveno 1 x.
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
To je jasná SW chyba. Pokud to není ovladač, tak mě už napadá leda nějaká nespuštěná/nefunkční služba, zajišťující detekci připojení kabelu. Nevím, jestli ale taková je a když, tak jak se jmenuje...
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
A nepomohla by prostě nové nainstalování OS?
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
To na 99% ano, tady to ale bývá až to poslední řešení. Pokud ti ale reinstall nevadí, tak ho udělej. Potom to na 99% půjde.
Ještě ale zku sposlední zoufalý pokus a to obnovení systému před instalaci hotfixů
Ještě ale zku sposlední zoufalý pokus a to obnovení systému před instalaci hotfixů
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
Tak jsem to přeinstaloval (se zandaným síťovým kabalem
) - samozřejmě, že to nefungovalo.
Tak to teď dělám už s vyndaným síťovým kabelem.

Tak to teď dělám už s vyndaným síťovým kabelem.
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
To by na to nemělo mít vliv. Děláš opravnou nebo čistou instalaci?
Čistou instalaci (tedy alespon vždy smažu oddíl a poté ho zformátuji a poté až instaluju Windows)
--- Doplnění předchozího příspěvku (19 Dub 2011 17:11) ---
Tak jsem hotov, ale stále nefunguje. Přepnul jsem opět do Linuxu a tam vše funguje tak jak má. Tak už opravdu nevím.
--- Doplnění předchozího příspěvku (19 Dub 2011 17:18) ---
ak jsem hotov, ale stále nefunguje. Přepnul jsem opět do Linuxu a tam vše funguje tak jak má. Tak už opravdu nevím.
--- Doplnění předchozího příspěvku (19 Dub 2011 21:26) ---
Tak jsem to rozchodil. Vůbec nevím jak jsem to udělal, ale koukl jsem se do vnitřku PC jestli tam přeci jen není neco špatně. Odpojil jsem celý PC a otevřel bok. Vše bylo vpořádku, tak jsem vše napojil zpět a zapl PC.
Od té doby jde vše tak jak má.
Díky moc za tvůj ztrávený čas v tomto tématu.
--- Doplnění předchozího příspěvku (19 Dub 2011 17:11) ---
Tak jsem hotov, ale stále nefunguje. Přepnul jsem opět do Linuxu a tam vše funguje tak jak má. Tak už opravdu nevím.
--- Doplnění předchozího příspěvku (19 Dub 2011 17:18) ---
ak jsem hotov, ale stále nefunguje. Přepnul jsem opět do Linuxu a tam vše funguje tak jak má. Tak už opravdu nevím.
--- Doplnění předchozího příspěvku (19 Dub 2011 21:26) ---
Žbeky píše:To by na to nemělo mít vliv. Děláš opravnou nebo čistou instalaci?
Tak jsem to rozchodil. Vůbec nevím jak jsem to udělal, ale koukl jsem se do vnitřku PC jestli tam přeci jen není neco špatně. Odpojil jsem celý PC a otevřel bok. Vše bylo vpořádku, tak jsem vše napojil zpět a zapl PC.
Od té doby jde vše tak jak má.
Díky moc za tvůj ztrávený čas v tomto tématu.
PC už mi běží normálně, ale opět jsem odinstaloval GamerOSD a resetoval PC. Při zapnutí mi to opět píše, že chybí MSVCP60.dll.
Postpoval jsem podle toho jak jsi psal a v Linuxech jsem to tam vložil, ale nepomůže to hláška se zobrazuje stále.
PC už se mi reinstalovat opět nechce
Postpoval jsem podle toho jak jsi psal a v Linuxech jsem to tam vložil, ale nepomůže to hláška se zobrazuje stále.
PC už se mi reinstalovat opět nechce
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Když vidíš, že to dělá jen neplechu, tak proč to tam nenecháš?
Jojo, moje chyba.
Díky moc, měl jsem stejný problém. Od teď jsem zanevřel na jakékoliv produkty od ASUSu. Asus nikdy více, radši ránu do palice...
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 3320
-
od Steage7717
Zobrazit poslední příspěvek
12 lis 2024 18:49
-
- 16
- 7834
-
od petr22
02 dub 2025 21:50
-
- 4
- 1281
-
od zik9
12 čer 2025 15:33
-
- 6
- 10283
-
od atari
16 bře 2025 11:11
-
-
prohližeč událostí id 1796 chyba Příloha(y)
od walderan » 01 dub 2025 15:58 » v Problémy s hardwarem - 9
- 4070
-
od walderan
04 dub 2025 15:42
-
Zpět na “Windows 11, 10, 8...”