Nazdarek lidičky. Mám doma starší notas HP Compaq Business nx 6310. Nepouživam ho a tak jsem se rozhodnul ho poskytnout tatovi. Ten ho potřebuje jenom na telefonování přes skype a psaní v office. Nejake te fotečky nic zložitého.
Chci se zeptat jestli by jsem tam mohl dat pamět co mám doma nevyužitou.Bud NANYA PC2-5300S-555-12-A2.512MB.2Rx16.667 nebo
1GB Rx16 PC2-5300S-555-12-AO 1GB DDR2,667,CL5.
Chci tam dat W7 a momentalna 512MB by to asi nerozjela. Děkuji za radu a pomoc.
poradte co s notebookom Vyřešeno
poradte co s notebookom
sorry že píšu jak píšu 

-
- člen HW spec týmu
-
Elite Level 12
- Pohlaví:
- Stav:
Re: poradte co s notebookom
A proč tam budeš dávat 7, když i s tou 1GB pamětí to bude pomalé? Na fotky a internet není potřeba W7. Nehledě na drivery, které spolehlivě nebudou.
Typově by tam jít měla, tak to zkus. Jestli pojede s tou stávající, je věc druhá. A na XP s GB pamětí to bude blesk.
Typově by tam jít měla, tak to zkus. Jestli pojede s tou stávající, je věc druhá. A na XP s GB pamětí to bude blesk.
Nikdy neříkej, že to nejde, protože se najde někdo, kdo o tom neví a udělá to!
Chcete si nechat sestavit nový počítač?
Tak jsem ho rozebral dal jsem tam pamět a vše šlape jak má. Tak tám teda nechám te XP máš pravdu je to zbytečné
. Jo a nemůžeš mi ešte poradit pri zapnutí mi tam vyhodí okenko že RUNDLL Chyba pri načítaní souboru C:\PROGRA~1\MYWEBS~1\bar\1.bin\M3PLUGIN.DLL Zadaný modul se nepodařilo najít
ale notasu to nedela nic jen to odkliknu a vše funguje ja len aby se tam pak neco neposralo když ho dám prič. Děkuji ti moc.

ale notasu to nedela nic jen to odkliknu a vše funguje ja len aby se tam pak neco neposralo když ho dám prič. Děkuji ti moc.
sorry že píšu jak píšu 

-
- člen HW spec týmu
-
Elite Level 12
- Pohlaví:
- Stav:
Vyčisti PC pomocí CCleaneru.
Nikdy neříkej, že to nejde, protože se najde někdo, kdo o tom neví a udělá to!
Re: poradte co s notebookom Vyřešeno
PC vyčistil jak si říkal a vže v pořádku Děkuji. 

sorry že píšu jak píšu 

Zpět na “Windows 11, 10, 8...”