Zvuk ve Windows 7

Operační systémy Windows z dílny Microsoft a vše kolem nich

Moderátoři: Pic, Mods_senior

PlumJelinek
Level 1
Level 1
Pohlaví: Muž
Stav:

Zvuk ve Windows 7

Příspěvekod PlumJelinek » 14 lis 2011 23:05

Zdravím, nainstaloval jsem si nově Win7 jako výměnu za XP (po pár hodinách pomalu začínám litovat), peru se s nastavením zvuku. Zvukovku mám 7.1, vzadu v bedně mám zapojený přední a zadní reproduktory, v systému při testu to pracuje jak má, vše v pořádku, přední hrajou zepředu, zadní zezadu, ale jakmile spustím nějakou písničku, video nebo jakejkoliv jinej zvuk, i třeba reklamu na internetu, tak to hraje pouze ze předních reproduktorů, ví někdo kde může být chyba? Něco jsem přehlídl? Úplně stejně jsem to měl nastavený i na XP a fungovalo to bez problémů, zvuk ze všech reproduktorů...
Vše, co můžeš udělat dnes, neodkládej na zítřek, odlož to na pozítří a máš dva dny volna.

Reklama
PlumJelinek
Level 1
Level 1
Stav:

Re: Zvuk ve Windows 7

Příspěvekod PlumJelinek » 15 lis 2011 15:52

Dokáže mi někdo poradit, jak přemluvit počítač, aby mi šel zvuk nejen z předních, ale i ze zadních reproduktorů?
Vše, co můžeš udělat dnes, neodkládej na zítřek, odlož to na pozítří a máš dva dny volna.

Pic
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod Pic » 15 lis 2011 17:23

Díval jsi se jak to máš nastavené ve zvukové kartě?
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!

PlumJelinek
Level 1
Level 1
Stav:

Příspěvekod PlumJelinek » 15 lis 2011 18:11

Co tím myslíš? Jako jestli mám zadní reproduktory zapojené v díře, kde mají být? Ano, to mám... a když spouštím zvukový test v programu od Realtek, tak fungují jak mají... ale fungují právě pouze v tom testu.

Pic
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod Pic » 15 lis 2011 18:18

Náš to nastavené na 7.1 a ne na stereo?
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!

PlumJelinek
Level 1
Level 1
Stav:

Příspěvekod PlumJelinek » 15 lis 2011 18:32

Přesně tak, zkoušel jsem nastavit na 7.1, 5.1, nakonec jsem to nechal nastavený na 4 repro (2 přední, 2 zadní), výsledek furt stejnej. Divný, že úplně stejně jsem to měl celou dobu na Win XP a fungovalo to, jak má, zlobí to teď po instalaci Win 7. Btw. drivery na zvukovku mám na Win 7.

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na “Windows 11, 10, 8...”