Problém : C_SpURsDll
- alenka_v_říši_divů
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Problém : C_SpURsDll
co ta hláška?....teď program rozbal najed do složky a spusť setup.exe .. asi se tě to bude na něco ptát ..jako třeba jestli souhlasíš a kam to nainstalovat...atak....jako není to nutný pro běh noťasu..ale zase jsou potom data ve vetsim bezpečí...ale to víš určitě....
Tak jsem to provedl a zdá se je je vše vpořádku. V registrech je položka C_SpURs.Dll a hláška se neobjevuje.
Moc ti děkuji za čas a trpělivost.
Máš ještě nějakou kontrolní otázku?
Jak se říká podáš mu prst a on chce celou ruku. Tedy převedeno do češtiny mám ještě jeden problém na jiném PC, je myslím menšího cgarakteru, ale jestli mě už máš dost tak to můžeme nechat na jindy, nebo to neřešit vůbec.
Ještě jednou moc díky
Moc ti děkuji za čas a trpělivost.
Máš ještě nějakou kontrolní otázku?
Jak se říká podáš mu prst a on chce celou ruku. Tedy převedeno do češtiny mám ještě jeden problém na jiném PC, je myslím menšího cgarakteru, ale jestli mě už máš dost tak to můžeme nechat na jindy, nebo to neřešit vůbec.
Ještě jednou moc díky
- alenka_v_říši_divů
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
vůbec není zač :) rádo se stalo....a jakej to je problem?.....můžeš založit nové téma...protože třeba někdo koukne a bude hned vědět..a ja třeba nebudu vůbec :)
Tak ten problém :
když dám start, spustit, msconfig, tak mi PC hlásí : System Windows nemůže nalézt msconfig.
mám to tedy zadat jako nové téma?
A ještě k tomu vyřešenému. Dole vpravo v liště se mi objevila po instalaci ikonka TPM a po rozkliknutí mi nabízí tyto možnosti : Security Platform state, Manage security platform (tato nabídka je prosvětlená), How to perform Security Platform Initilialization a Help.
To tam původně nebylo a tak se možná na to dost hloupě ptám.
Díky
když dám start, spustit, msconfig, tak mi PC hlásí : System Windows nemůže nalézt msconfig.
mám to tedy zadat jako nové téma?
A ještě k tomu vyřešenému. Dole vpravo v liště se mi objevila po instalaci ikonka TPM a po rozkliknutí mi nabízí tyto možnosti : Security Platform state, Manage security platform (tato nabídka je prosvětlená), How to perform Security Platform Initilialization a Help.
To tam původně nebylo a tak se možná na to dost hloupě ptám.
Díky
- alenka_v_říši_divů
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
myslím,že je to tím,že je to nova verze programu..nebo driveru...tak je o něco vylepšená....ale určitě to jde vypnout..ten "manažer" vyběru možností.....co se tyče msconfig..tak nevím ...nechceš se podívat jestli ho máš na teto cestě? C:\Windows\system32\msconfig.exe ///ještě mužeš kouknout sem C:\WINDOWS\pchealth\helpctr\binaries\ jestli je v ty složce msconfig.exe
Pomocí vyhledávání jsem zjistil, že msconfig mám na dvou místech :
C:\WINDOWS\PCHealth\HelpCtr\Binaries
a dále na C:\WINDOWS\ServicePackFiles\i386
Kde mám vlastn hledat tu cestu?
C:\WINDOWS\PCHealth\HelpCtr\Binaries
a dále na C:\WINDOWS\ServicePackFiles\i386
Kde mám vlastn hledat tu cestu?
- alenka_v_říši_divů
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
Vyřešil bych to stahnutím tohoto http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=9689f6e9-aded-44b8-bbbb-beae1b4a4bc9&displaylang=cs je tam popis na tech strankach....ty maš ten systemovej adresař jinak nez ja.. :)
Tak to bohužel nemůže protože na tom PC nemám na rozníl od toho notebooku legální windowsy.
Nic, ono mě to tolik netrápí a vlastně jsem na to přišel náhodou.
Ještě jednou ti děkuji za pomoc a někdy příště na těchto stránkách naschledanou.
Nic, ono mě to tolik netrápí a vlastně jsem na to přišel náhodou.
Ještě jednou ti děkuji za pomoc a někdy příště na těchto stránkách naschledanou.
- alenka_v_říši_divů
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:

Na téhle adrese v registrech mám :
ab (Výchozí) REG_SZ \phhealth\helpctr\Binaries\MSCONFIG.EXE
ab (Výchozí) REG_SZ \phhealth\helpctr\Binaries\MSCONFIG.EXE
- john.vodka
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Sins píše:Just start regedit and navigate into HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Infenion\TPM Software and insert a new string value named "C_SpURsDll" with the contents "C:\Program Files\ProtectTools\Embedded Security Software\IfxSpURs%s.dll" (both without the ""). After a restart, credential manager will work properly.
When using your regcleaner, be sure to put the path I wrote to the ignore list.
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Dobrý den,
Mám stejný problém použil jsem cccleaner a po restartu se mi objevila hláška <c_PsdRsdll> not found a prázná hláška PsDrt.
Postupoval jsem podle návodu zde plus jsem udělal obnovu pc a obnovu smazaných registrů.
Jak mám postupovat dále?
Chci se zeptat co je to vlasntě za registr popřípadně od jakého softwaru je /reinstalace/
Mám wihni wista bussines
Mám stejný problém použil jsem cccleaner a po restartu se mi objevila hláška <c_PsdRsdll> not found a prázná hláška PsDrt.

Postupoval jsem podle návodu zde plus jsem udělal obnovu pc a obnovu smazaných registrů.

Jak mám postupovat dále?
Chci se zeptat co je to vlasntě za registr popřípadně od jakého softwaru je /reinstalace/
Mám wihni wista bussines

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 3614
-
od lukas222
Zobrazit poslední příspěvek