necitelna data na hd prosim nutne o radu
necitelna data na hd prosim nutne o radu
prosim o radu, potreboval bych obnovit nejakym zpusobem data na hd, nebot kdys chci otevrit hd, tak mi to nabidne jenom formatovani ale ja bych potreboval pouze obnovit data ktera tam jsou, aniz bych musel hd formatovat, popripade nejaky plny program na obnovu dekuju (toto se mi stalo po pretaktovavani cpu, na vysokou frekvenci to hd vubec neukazovalo, po snizeni frekvence se mi stalo toto) 

- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Zkus tohle: http://www.slunecnice.cz/product/Restoration/
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
- Jan Pašek
- Tvůrce článků
-
Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
Jak té ztrátě došlo není to z poškozeného disku? Clapci abych neporadil blbě Nejde na to vzít CHKDSK /r (repair) Jedná se o dosovský příkaz spuštěný z DOS konzole (start - spustit - napiš CMD - enter - napiš - CHKDSK/r - enter) nebo naběhout jako do nouz režimu a místo nouz režimu vybrat DOS.
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.
El Diablo píše:Zkus tohle: http://www.slunecnice.cz/product/Restoration/
to take nenajde ty data co jsou na hd

Jan Pašek píše:Jak té ztrátě došlo není to z poškozeného disku? Clapci abych neporadil blbě Nejde na to vzít CHKDSK /r (repair) Jedná se o dosovský příkaz spuštěný z DOS konzole (start - spustit - napiš CMD - enter - napiš - CHKDSK/r - enter) nebo naběhout jako do nouz režimu a místo nouz režimu vybrat DOS.
nejde ale dik za radu
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Prosím o radu jak předělat PC
od ruzi.jiri » 22 srp 2024 07:54 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 8
- 2442
-