Služba Zvuk Systému Windows

Operační systémy Windows z dílny Microsoft a vše kolem nich

Moderátoři: Pic, Mods_senior

rejmon
nováček
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Služba Zvuk Systému Windows

Příspěvekod rejmon » 30 led 2007 18:52

Dobrý den.
Prosím o pomoc, z ničeho nic mi přestal fungovat všechen zvuk v PC, akorát v nastavení RealTeku jde otestovat repráky, zahraje to zvuk jako, že je vše OK, ale zvuky nefungují, žádné, ani systémové, ani Mp3, ani zvuky ve hrách prostě nic.....
Hledal sem příčinu, a ta je podle mě v tom, že sem se v PC hrabal když sem chtěl propojit dva PC, mno pak se mi to povedlo (nějak záhadně) a nějak se přepsala cesta ke spouštění souboru AudioSvr , v Ovládací panely -> Nástroje pro správu -> služby je cesta ke spustitelnému souboru přepsaná a vede do toho druhého PC, jenže na ten druhý Pc byl nainstalován Linux Ubuntu, a služba ZVUK SYSTEMU WINDOWS pořád hledá AudioSrv v tom vedlejším Pc :-( ... mno tak se chci zeptat, jak mám tuto službu přepsat zpátky ... v nastavení služeb to nejde, popřípadě jestli existuje nějaká ulitka na to nastavení ....

Díky moc hezký zbytek večera

Reklama
Jan Pašek
Tvůrce článků
Level 6.5
Level 6.5
Pohlaví: Muž
Stav:

Příspěvekod Jan Pašek » 31 led 2007 12:35

A co použít funkci obnovení systému a vrátit PC do stavu před propojením ale stratíš zřejmě data od bodu obnovení do teď. Možná že má někdo jiný nápad.
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.

rejmon
nováček
Stav:

Příspěvekod rejmon » 31 led 2007 20:16

Mno to ja nemůžu, ztratit ty data ... ono to je docela dlouhá doba. Spíš jestli má někdo nějakou zkušenost, s nějakým prográmkem , který umí najít skrytá nastavení win ... mno přece to nějak jít musí přepsat tu cestu .....

Díky mějte se tu .

Pic
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod Pic » 31 led 2007 20:45

Najdi tu cestu k souboru v registru a nahraď ji tou, kterou potřebuješ. Pro jistotu si původní nastavení registru zálohuj!
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!

rejmon
nováček
Stav:

Příspěvekod rejmon » 01 úno 2007 13:07

Mno v registrech, to mě taky napadlo... ale nevím jak se s tim pracuje ... takže mám dvě otázky : 1. Jak najdu ten soubor ? Dal sem Hledat a napsal AudioSrv , ale nic mi to nenašlo , dal sem tam i Windows Audio Service, ale taky nic ...
2. A jak tu cestu přepíšu ? Tam sou nějaký klíče a binární hodnoty ... v tom já se jaxi moc nevyznám :roll:

Tak mi to prosím kdo se v tom vyznáte vysvětlete nějak po lamsku :D

Díky moc Radek

Jan Pašek
Tvůrce článků
Level 6.5
Level 6.5
Stav:

Příspěvekod Jan Pašek » 01 úno 2007 13:14

BUde tě muset nekdo vést tady já mám prdelku stazěnou jednou vedle a půl toho nejde. Editace registrů se provádí po zadání příkazu Regedit do příkazového řádku spustit znabídky start.
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.

Pic
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod Pic » 01 úno 2007 14:03

Nejprve si udělej zálohu registru. Po spuštění regedit stiskneš hledat a zadáš cestu až k souboru, na který je odkazováno a po té jej nahradíš i s cestou k souboru, který je v prvém PC. Pokud jsi netroufáš, protože nevhodným zásahem do registru zneschopníš PC, požádej někoho, kdo to ovládá.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!

zao
Level 6.5
Level 6.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod zao » 01 úno 2007 14:22

já mám podobnej problém akorát u her u mp3 filmů to jede ale jiné zvuk např zapínání pc prostě takový systémový zvuky

Jan Pašek
Tvůrce článků
Level 6.5
Level 6.5
Stav:

Příspěvekod Jan Pašek » 01 úno 2007 14:27

Ještě než půjdete do registrů napadá mne kontrola nainstalených kodeků. WMP umí se stahováním kodeků zázraky a to v dobrém i špatném.

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na “Windows 11, 10, 8...”