Repro 5.1 v XP fungovalo, v Sedmičkách jde jen stereo *
Repro 5.1 v XP fungovalo, v Sedmičkách jde jen stereo *
Mám základní desku AGP 8X, při nainstalaném OS Win XP mě šla reprosoustava 5.1, a při Win 7 mi jde jenom stereo. Prosím o radu, dík.
Naposledy upravil(a) Myloš dne 06 pro 2011 12:03, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Oprava nadpisu „Repro 5.1“, který svou nulovou informační hodnotou porušoval pravidla fóra. Nadpis má popisovat podstatu problému, ale „Repro 5.1“ nepopisuje vůbec nic. Popis problému vytvoříš nejlépe tak, že popíšeš problém.
Důvod: Oprava nadpisu „Repro 5.1“, který svou nulovou informační hodnotou porušoval pravidla fóra. Nadpis má popisovat podstatu problému, ale „Repro 5.1“ nepopisuje vůbec nic. Popis problému vytvoříš nejlépe tak, že popíšeš problém.
-
- Pohlaví:
Re: Repro 5.1
Koukni do nastavení: Ovladací panely - Zvuková zařízení - Nastavení reproduktorů - Upřesnit.
Tak zadní repro už hrají, ale velmi potichu. Subvofr jde. Jak mám ještě zesílit ty zadní repro. Dík
- Funstorm007
- Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
Nastavíš 5.1 ale to neznamená, že všechny repro budou hrát stejně. To už se tu řešilo asi milionkrát. Zadní reproduktory hrají jen když mají takže když si pusíš písničku ve stereu, tak prostě hrát plnohodnotně nebudou. Předpokládám, že máš Realtek HD ovládací panel...
Zaškrtni červeně označenou volbu:

Některé soustavy na mo mají přímo HW tlačítko, které zajistí, že budou hrát všechny kanály stejně nezávisle na zdroji signálu. To je dobré třeba na poslech hudby ale né na filmy...
Zaškrtni červeně označenou volbu:

Některé soustavy na mo mají přímo HW tlačítko, které zajistí, že budou hrát všechny kanály stejně nezávisle na zdroji signálu. To je dobré třeba na poslech hudby ale né na filmy...
- samotarrk
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Repro 5.1 v XP fungovalo, v Sedmičkách jde jen stereo *
Řešením je dokoupit zvukovou kartu. Udělal jsem to tak a jednotlivé repro hrají tak hlasitě jak chci a jak si to nastavím. Realtek tot neumí.
MSI Z97 PC Mate * Intel i5 4690K 3,5Ghz(4,9Ghz takt) * Noctua NH-D14 * Corsair 8GB DDR3 * NVIDIA MSI GTX960 2GB * Seasonic M12II-520 * Thermaltake Element G * SSD Crucial MX300 525GB * WD 2TB EARX * Creative SB X-Fi Xtreme Audio * WIN 10* 22" LG Flatron * 5.1 Logitech X-540
- Funstorm007
- Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
Na to ale nepotřebuje novou zvukovku. Je to otázka soustavy nebo nastavení... Mě to takhle třeba funguje.
- samotarrk
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Jo? Jsi schopen zajistit, aby ti zadní repro hrály silněji než přední? Jak to v tom Realteku uděláš?
MSI Z97 PC Mate * Intel i5 4690K 3,5Ghz(4,9Ghz takt) * Noctua NH-D14 * Corsair 8GB DDR3 * NVIDIA MSI GTX960 2GB * Seasonic M12II-520 * Thermaltake Element G * SSD Crucial MX300 525GB * WD 2TB EARX * Creative SB X-Fi Xtreme Audio * WIN 10* 22" LG Flatron * 5.1 Logitech X-540
- Funstorm007
- Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
- samotarrk
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Ano tak jsem to dělal deset měsíců, ale stejně uspokojen nebyl
A lze tam nastavit maximálně +10,že?
Taky by mohl tazatel sdělit jaké ma repro, některé by mohli mít ovládání přímo na soobwoferu. Může to zkusit dle tvého screenu třeba to bude OK a bude spokojen.

Taky by mohl tazatel sdělit jaké ma repro, některé by mohli mít ovládání přímo na soobwoferu. Může to zkusit dle tvého screenu třeba to bude OK a bude spokojen.
- Funstorm007
- Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
Jako, jasně, že nemůžeš od intergované zvukovky čekat zázraky. Ano, jde to tam nastavit na intervalu <-10;+10> a pak už záleží jen na reproduktorech jak moc to bude znát. Přesně tak, ať sdělí tazatel jaké má repro. Já mám třeba Logitech X-530 a jsem s nimi spokojen ale třeba počkat jen chvilku navíc, bral bych X-540, které už mají na ovladati tlačítko "Matrix" zapínající právě všechny reproduktory. Skvělá to funkce...
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Chyba načítání stránky v prohlížeči, kde to fungovalo! Příloha(y)
od Minapark » 23 srp 2024 11:53 » v Internet a internetové prohlížeče - 5
- 5027
-
od Minapark
Zobrazit poslední příspěvek
30 srp 2024 09:29
-
-
- 0
- 4691
-
od TheSalon112
06 bře 2025 11:06
-
-
27” Odyssey G5 Gaming Monitor nejde repro Příloha(y)
od pepan321 » 10 říj 2024 10:05 » v Problémy s hardwarem - 3
- 2179
-
od pepan321
10 říj 2024 10:44
-
Zpět na “Windows 11, 10, 8...”