Dobrý den!
Povedlo se mi nainstalovat ikspéčka na mininotebook Asus 1001PXD, jak jsem se na to tady už dřív ptal.
Ovšem systém se vždy po určitém časovém intervalu seká. Zastaví se třeba na 2 sekundy a pak běží dál. Děje se tak v samotném rozhraní OS tak i v aplikacích a hrách. Vůbec nevím, čím by to mohlo být, ale dělo se to i na těch základních sedmičkách - starterech.
Čím to může být? A je zvláštní, že se to dělo i na originálnách sedmičkách. A prostě je to divné. To je pak za trest na tom i psát.
Děkuji
Sekání WinXP (a dřív i 7)
Sekání WinXP (a dřív i 7)
"Koukám, že máš vopravdu moc fajnovej počítač."
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Sekání WinXP (a dřív i 7)
Otestuj RAM memtestem, HDD nejlépe utilitou od výrobce, ale vzhledem k tomu že nemáš mechaniku, budeš muset použít HD Tune.
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Děkuji.
Tak jsem testoval HD Tune a je to v pořádku. Ovšem na memtest taky potřebuji mechaniku, poněvadž je to iso na bootovací cedéčko. Tak budu muset tento test aplikovat doma, až připojím externí mechaniku HP.
Důvod opravy: změna slova text za slovo test
Tak jsem testoval HD Tune a je to v pořádku. Ovšem na memtest taky potřebuji mechaniku, poněvadž je to iso na bootovací cedéčko. Tak budu muset tento test aplikovat doma, až připojím externí mechaniku HP.
Důvod opravy: změna slova text za slovo test
Naposledy upravil(a) Marv. dne 02 pro 2011 12:24, celkem upraveno 1 x.
-
- Pohlaví:
Z nouze lze použít i TENTO, ale metest+ bootovací je lepší, IMO důkladnější.
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Zkus tento: http://www.stahuj.centrum.cz/utility_a_ ... i/memtest/ myslím že nevyžaduje Boot CD, ale víc věřím Memtest86...
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Děkuji. Testoval jsem a vše je v pořádku. Nevím tedy, čím může toto sekání vznikat. Ale je to škoda.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 1
- 3247
-
od Mety
Zobrazit poslední příspěvek