Microsoft outlok-součást balíčku microsoft office
Microsoft outlok-součást balíčku microsoft office
Ahoj, mám takový menší problém s outlokem.Jednoho dne sem si stáh outlok s ostatnim a normalne to fungovalo a pripojil sem se spatne a tet se mi to pomalu spousti a vzdy nabehne jenom upozorneni ktere je v anglictine a pak se mi to vipne.Prosím vás poraďte mi co mám dělat nebo popřípadně stahnutí a jinak to nastavení už umim ale nejde mi outlok takže prosim poraďte díky
Naposledy upravil(a) larakyn dne 11 pro 2011 20:32, celkem upraveno 1 x.
Re: Microsoft outlok
V tvém textu aby se prase vyznalo; nejsi náhodou cizinec?
„Jednoho dne sem si stáh outlok“ – tím „outlokem“ myslíš Outlook Express, který je ještě v Ixpéčkách součástí systému, nebo „velký“ Outlook, který je součástí balíku Microsoft Office, který tak, jako stažený, používáš nejspíš v rozporu s licenčními právy?
Jestliže jde o nelegální software, pak ti tu (s ohledem na pravidla fóra) nikdo nebude radit, jak to rozchodit.
Jde-li o Outlook Express, nejprve zkus ještě jednou, srozumitelně! popsat svůj problém a oprav nadpis původního příspěvku, protože nadpis má popisovat, stručně shrnovat podstatu problému. Nadpis „Microsoft outlok“ nepopisuje vůbec nic. Popis problému nejlépe vytvoříš tak, že popíšeš problém.
„Jednoho dne sem si stáh outlok“ – tím „outlokem“ myslíš Outlook Express, který je ještě v Ixpéčkách součástí systému, nebo „velký“ Outlook, který je součástí balíku Microsoft Office, který tak, jako stažený, používáš nejspíš v rozporu s licenčními právy?
Jestliže jde o nelegální software, pak ti tu (s ohledem na pravidla fóra) nikdo nebude radit, jak to rozchodit.
Jde-li o Outlook Express, nejprve zkus ještě jednou, srozumitelně! popsat svůj problém a oprav nadpis původního příspěvku, protože nadpis má popisovat, stručně shrnovat podstatu problému. Nadpis „Microsoft outlok“ nepopisuje vůbec nic. Popis problému nejlépe vytvoříš tak, že popíšeš problém.
- Než položíte dotaz, nejprve se ptejte strejdy Gůůgla.
- Výňatek z pravidel fóra PC-HELP:
- Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
- Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
- Mýliti se je Myloš.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Telefonická aktivace Microsoft produktu Příloha(y)
od Kajmánek » 13 lis 2024 13:51 » v Windows 11, 10, 8... - 30
- 8363
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
14 lis 2024 22:30
-
-
- 3
- 2447
-
od walderan